Stockholm city

Oavsett om du föredrar att jobba nära Centralstationen, Stureplan eller Nybrokajen så kan vi erbjuda några av stadens mest unika kontors- och butikslokaler med absolut bästa läge i Stockholm city.

Omgivning


Runt våra fastigheter i Stockholm city finns all tänkbar service som gym, butiker och hotell samt nöjen som biografer och konsertlokaler i direkt närhet. Att jobba i Stockholm city innebär att du kan gå, cykla, ta bilen eller välja bland alla kollektiva möjligheter. Det är aldrig längre än några minuters promenad till närmaste tunnelbanestation. Garage finns ofta i anslutning till våra fastigheter.

ÄTA

Oavsett om du är ute efter take away eller en finare restaurang som serverar affärsluncher, behöver du inte leta länge. Ett stort utbud av kaféer och restauranger med olika inriktningar från världens alla hörn finns i vart och varannat kvarter. Du behöver inte ta många steg för att hitta någonst att äta.

Resa

Från våra cityfastigheter är det aldrig längre än ett par minuter till närmaste tunnelbanestation, och mängder av bussar finns på nära håll. Även till Centralstationen går det att promenera på mellan 5-15 minuter från samtliga fastigheter. För bilburna har flera av våra fastigheter har egna garage.

Shoppa

Vart du än befinner dig i centrala Stockholm så finns det mängder av butiker, större klädkedjor och varuhus. Allt från kläder, inredning och teknikprylar till skönhetsartiklar, väskor och blommor finns alltid på nära håll.

Träna

I city finns ett flertal större gymkedjor som SATS och Friskis & Svettis. Här finns även mindre privata gym som MJ Training Club och Metropolis gym. För den som vill ta en promenad eller löprunda är det nära till rofyllda omgivningar både på Djurgården, i Humlegården och i Lill Janskogen.

Service

Alla våra cityfastigheter ligger mycket centralt och du har alltid nära till all tänkbar service. Inom bekvämt gångavstånd hittar du ett stort utbud av restauranger och kaféer med olika inriktningar. Du behöver inte heller ta många steg för att nå ett brett shoppingutbud, ett flertal gymkedjor samt bank, hotell och nöjen av olika slag.

Utveckling

Stockholm växer och staden planerar för bostäder, parker, infrastruktur och arbetsplatser för runt 200 000 nya stockholmare fram till år 2030.

Mona Örjansdotter, Marknadschef

JLL Sverige

Vårt kontor är en viktig budskapsbärare för vårt varumärke och vår företagskultur. Att vara på möte hos JLL ska kännas personligt, med tydliga internationella influenser. Det skapar goda förutsättningar för bra och minnesvärda möten. Vår interna del är utformat för att ge oss möjligheter till samarbete och samverkan. Olika arbetsuppgifter kräver variation i omständigheter, rum och verktyg. I hela processen med lokalanpassningen har Humlegården varit behjälpliga och gett oss en fantastisk service.

Hitta hit


Till våra fastigheter i Stockholm city tar du dig enkelt antingen med buss eller tunnelbana. Det är aldrig längre än ett par minuter till närmaste kommunikationsalternativ.

Vart är ditt företag på väg?


I takt med att ditt företag förändras uppstår nya behov. Vi har lokaler för nästa steg. I Stockholm, Solna och Sundbyberg. Välkommen!

Kontakta mig


Misslyckades med att skicka mail, försök igen.

Humlegården Fastigheter kommer att kontakta dig.