Hagastaden

Hagastaden knyter samman Stockholm och Solna och erbjuder såväl citypuls som närhet till grönområden. Här är det enkelt att arbeta, leva och bo. Välkommen du också.

Omgivning


Hagastaden utgör navet i Stockholms life science-kluster. Härifrån är det gångavstånd till city och ett stenkast till sköna promenader runt natursköna Brunnsviken. Från den blivande tunnelbanestationen når man på bara några minuter Nordens största shoppingcenter i Arenastaden.

ÄTA

Ett stort utbud av kaféer och restauranger med olika inriktningar från världens alla hörn finns i området. Du behöver inte ta många steg för att hitta någonstans att äta.

Resa

Odenplans respektive Sankt Eriksplans tunnelbanestationer nås efter cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och 2017 kommer Citybanan att ha en station på Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Shoppa

Promenadavstånd till Odenplan och Sankt Eriksplan där det finns ett rikt utbud av butiker. I framtiden planeras även ett handelscentrum i Hagastaden.

Träna

I stadsdelen finns SATS, Friskis & Svettis, Actic och Fitness24seven. För den som vill ta en löprunda eller en cykeltur är det nära till Hagaparken och dess rofyllda omgivning.

Service

Stort utbud av restauranger och kaféer i området. Här finns också butiker, goda träningsmöjligheter, hotell, bankkontor samt övrig service på nära håll.

Utveckling

Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och Karolinska Institutet. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området.

Jahn Wahlbäck, Partner/Seniorkonsult

Fasticon

Redan för fem år sedan såg vi Hagastadens potential, som nu är på väg att förverkligas. Och att få sitta högst upp med 360 graders utsikt över detta framtidsområde samt hela Stockholm är fantastiskt. Relationen till Humlegården är både professionell och personlig, vi känner oss sedda, hörda och bekräftade!

Torsten Håkansta, Generaldirektör

e-Hälsomyndigheten

Lokalen är ljus och modern med stora öppna ytor som möjliggör ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Området är trevligt, precis utanför de dyraste centrumlägena, men ändå med bra kommunikationer mitt i Stockholms life science-kluster. Vi trivs även mycket bra med Humlegården; de är affärsmässiga, tillmötesgående och lyhörda.

Peter Wennerstein, Marknadsdirektör

FM Mattsson Mora Group AB

Vi sökte en lokal med ett lättillgängligt läge som kunde inrymma försäljningskontor och samtidigt vara ett modernt showroom. En lokal där vi även kunde möta kunder och arrangera events. Att få slå oss ner i Hagastadens dynamiska tillväxtområde, som präglas av innovation, teknikledarskap och energieffektivitet passade FM Mattsson Mora Group – då samma värderingar genomsyrar hela vår verksamhet.

Hitta hit


Till Hagastaden tar du dig lätt antingen med buss eller tunnelbana. Även pendeltåg avgår en bit härifrån, vid Odenplan station, och vill du inte promenera dit kan du ta bussen några hållplatser.

Lediga lokaler i Hagastaden


Inom några år kommer 50 000 människor att arbeta i Hagastaden och det är lätt att förstå varför. Här byggs bostäder och kontor om vartannat med gångstånd till life science-klustrets viktigaste aktörer. Den nya tunnelbanelinjen kommer få en uppgång här och Citybanan som öppnar 2017 kommer att göra det extra smidigt att ta sig hit.

Vart är ditt företag på väg?


I takt med att ditt företag förändras uppstår nya behov. Vi har lokaler för nästa steg. I Stockholm, Solna och Sundbyberg. Välkommen!

Kontakta mig


Misslyckades med att skicka mail, försök igen.

Humlegården Fastigheter kommer att kontakta dig.