Industrivägen 5, Hagalund

Kontorslokaler med tillgång till lasthiss finns.

Planlösning

I den här ljusa lokalen med sina många fönster har du stora möjligheter att skapa ett härligt kontor efter dina önskemål. Lokalen ligger på våning tre i huset, många ljusinsläpp och en bra fri utsikt. Här finns också mycket bra inlastningsmöjligheter via lastkaj och lasthiss som du når direkt från garaget, perfekt om du vill ha en del av ytan till lager. Kontorslokalen består idag av blandad planlösning med rum i olika storlekar och öppna ytor men går att anpassa helt efter dina önskemål. Vill du hellre ha mer rumsindelning eller mer öppen planlösningen med öppna ytor, sociala mötesplatser och färre kontorsrum är det fullt möjligt. Kök finns i lokalen.

Parkering

Garage- samt parkeringsplatser finns för uthyrning tillhörande fastigheten.

Fakta om lokalen

Adress: Industrivägen 5 Byggår: 1971
Area: 200 - 700 kvm Område: Hagalund
Typ: Kombilokal Våningsplan: 5
Kommun: Solna

Området

Service

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker. McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns. Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund. I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg. Ett populärt klättercenter finns även. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca.15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Vill du vet mer om Industrivägen 5?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Hagalund
  • Kontor
  • 1022 kvm

Industrivägen 11

Lokalen med härliga ljusinsläpp har stor potential.

Läs mer
  • Hagalund
  • Kontor
  • 580 kvm

Industrivägen 11

Flexibel lokal med en takhöjd över 3 meter

Läs mer
  • Hagalund
  • Kontor
  • 438 kvm

Industrivägen 11

Fin rumsindelad kontorslokal i modern fastigheten i Hagalund.

Läs mer