Industrivägen 11, Hagalund

Välkommen till Södra Hagalund och Industrivägen 11. Flexibilitet är nyckeln vad gäller såväl kontrakt som planlösning och önskad storlek i denna kontorslokal. Från 250 till 600 kvadratmeter. Börja med att boka en visning idag, för att upptäcka alla möjligheter denna lokal har att erbjuda.

Planlösning

Lokalen är idag rumsindelad men kan öppnas upp efter kundens önskemål. Med lokalens alla fönster har du ljusinsläpp från alla håll vilket skapa en trivsam arbetsmiljö.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i området.

Fakta om lokalen

Adress: Industrivägen 11 Byggår: 1991
Area: 250 - 600 kvm Område: Hagalund
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Industrivägen 11?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I området finns en lunchrestaurang och några snabbmatskiosker. McDonalds finns på andra sidan Solnavägen, där även bensinstationer finns. Matbutik finns på några minuters gångväg i Hagalund. I området finns flera proffsbutiker för bland annat el, färg och verktyg. Ett populärt klättercenter finns även. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca 10-15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.