Hemvärnsgatan 15, Solna strand

Nyrenoverat kontor med fin utsikt.

Planlösning

Större delen öppen planlösning blandat med rum i olika storlekar.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus för 1 300 kr per plats och månad eller i fastighetens garage för 1 600 kr per plats och månad.

Fakta om lokalen

Adress: Hemvärnsgatan 15 Byggår: 1972
Area: 610 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 4
Kommun: Solna

Kontakt

Anneli Aspe

Uthyrning
Skicka e-post

Området

Service

Ett flertal lunchrestauranger finns i området och en av de trevligaste ligger i fastigheten. Bageri, Pressbyrå, Hotell och träningsmöjligheter finns också på bekvämt gångavstånd. Övrig tänkbar service finns i Sundbybergs- eller Solna Centrum.

Omgivning

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Är du intresserad av Hemvärnsgatan 15?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 869 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 535 kvm

Hemvärnsgatan 8

Lokal i blandad planlösning, funktionell till mycket fördelaktig hyra i befintligt skick.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 547 kvm

Vretenvägen 9

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana.

Läs mer