Hemvärnsgatan 8, Solna strand

Nu har vi möjlighet att erbjuda ytor från ca 860 kvm och upp till ca 1600 kvm sammanhängande i ett plan.

Planlösning

Nu har vi möjlighet att erbjuda ytor från ca 860 kvm och upp till ca 1600 kvm sammanhängande i ett plan. Här är möjligt för ny hyresgäst att anpassa planlösning i samråd med hyresvärden. Då fastigheten är pelarbyggd är det flexibelt med öppna planlösningar eller rumslösningar.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Fakta om lokalen

Adress: Hemvärnsgatan 8 Byggår: 1972
Area: 860 - 1 600 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Solna

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Är du intresserad av Hemvärnsgatan 8?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Lager
  • 150 kvm

Elektrogatan 10

Fina förråd i olika storlekar 35-150 kvm

Läs mer
  • Solna strand
  • Lager
  • 821 kvm

Tritonvägen 15

Lagerlokal med tillgång till lastkaj

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 453 kvm

Vretenvägen 11

Ljust och flexibelt kontor.

Läs mer