Hemvärnsgatan 8, Solna strand

Ljus kontorslokal med öppna ytor och bra inlastning direkt i lokalen.

Planlösning

Lokalen har högt i tak och stora öppna ytor, mötesrum i blandade storlekar och gott om tysta rum. Stort pentry ligger placerat centralt. Lokalen lämpar sig bra för verksamheter som är i behov av inlastning direkt in i lokalen.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.

Fakta om lokalen

Adress: Hemvärnsgatan 8 Byggår: 1972
Area: 1 750 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 3
Kommun: Solna

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Är du intresserad av Hemvärnsgatan 8?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Lager
  • 824 kvm

Vretenvägen 2

Rymligt lager med egen port och lastkaj bra läge i Solna strand.

Läs mer
  • Solna strand
  • Butik
  • 736 kvm

Vretenvägen 2

Unikt skyltläge i Solna strand för butikverksamhet.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor/Utställning/Butik
  • 275 kvm

Vretenvägen 11

Här kan ni skapa er butik eller ert kontor.

Läs mer