Korta gatan 10, Solna strand

I Greenhouse Solna strand vill vi uppfylla alla behov man kan tänkas ha under en arbetsdag - från behovet av puls och energi till avkoppling och fokus. Här erbjuder vi flexibla kontor med service lite utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort. Välkommen till Greenhouse, en plats för dig och ditt företag att växa i. Inflyttning från hösten 2023.

Planlösning

I Greenhouse anpassas kontorslokalerna med omtanke om miljön och utifrån era behov. Lokalerna är klassiska rationella och yteffektiva vilket gör att ni hyr endast de kvadrat ni har behov av. Trivsamma större mötes- och konferensrum finns i de bemannade entréplanen där våra trevliga communitymanagers tar hand om husets gäster och besökare. Stor del av servicekonceptet ingår i hyran. När du kommer in i den välkomnande entrén möts du av en föränderlig mötesplats för nya bekantskaper och intryck. Slå dig ner och arbeta i loungen eller ta en lättare lunch på caféet som alltid har något att erbjuda oavsett tid på dygnet. Entréplan och våningen nedan knyts samman av en stor gradängtrappa med utsikt mot den trivsamma innergården. Här finns våra fullt utrustade möteslokaler som du på ett enkelt och smidigt sätt kan boka för de tillfällen ni behöver några extra arbetsplatser, eller tillgång till ett större konferensrum. Ska ni ha en heldagskonferens? Inga problem, här finns en rymlig hörsal med plats för 140 deltagare. Vill ni sitta utomordentligt skönt så hyr ni vårt "sessionroom" där vi har skapat en plats för heldagskonferenser, produktlanseringar, styrelsemöten eller vad fantasin sätter gränsen.

Parkering

Garage- och p-platser kan hyras i anslutning till huset.

Fakta om lokalen

Adress: Korta gatan 10 Byggår: 1978
Area: 6 600 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan:
Kommun: Solna


Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.

Omgivning

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara, Mälarstrand Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Båten är gratis för våra hyresgäster!

Vill du veta mer om Korta gatan 10?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 2382 kvm

Korta gatan 10

Greenhouse Solna strand bjuder flexibla kontor med service utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 3357 kvm

Korta gatan 10

Greenhouse Solna strand bjuder flexibla kontor med service utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 10850 kvm

Korta gatan 10

Greenhouse Solna strand bjuder flexibla kontor med service utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort.

Läs mer