Röntgenvägen 13, upp till 38 arbetsplatser i Solna strand

Generösa fönster, god takhöjd och sköna gröna takterrasser. En fastighet med hög arkitektonisk kvalitet designad prisbelönade Tham & Videgård.

Adress: Röntgenvägen 13, upp till 38 arbetsplatser


Area: 337 kvm


Typ: Kontor


Kommun: Solna


Byggår: 2017-2019


Område: Solna strand


Våningsplan: 1


Beskrivning

Fastigheten kommer certifieras enligt miljöbyggnad Guld som är den högsta nivån. Fasaden är handslaget ljust tegel och med stora generösa fönster i alla väderstreck. Entrévåningarna som anställda och besökare möter har generös takhöjd och golv av Ölandskalksten. Den stora generösa trappen är i ek och högst upp ett glastak som låter ljuset sirla in.

Planlösning

Ytoptimerat drömkontor! Öppna ytor med stora ljusinsläpp. Ni möts av rymligt mötesrum vid receptionen/loungen. Öppet men ändå lite avskilt ligger arbetsytor, interna mötes- och samtalsrum förvaring/it och ett rymligt pentry. Högst i fastigheten har ni tillgång till en rymlig takterrass med ett orangeri som förlänger våren och hösten. Inflytt från Q3 2019. I fastigheten etableras restaurangen K-märkt där en av de tre delägarna är Daniel Roos som skapat Nobeldesserten för femte året. Intill fastigheten byggs ett utegym och i grannhuset ligger populära Restaurang S som även har konferensmöjligheter. I november 2018 slog Grow Hotel upp dörrarna till 176 hotellstudios, restaurang och lounge som till sommaren även öppnar ett utekök. Välkomna till Grow och en trivsam vardag!

Service

I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. I fastighetens entréplan kommer en ny restaurang etableras, med en trivsam uteservering under sommarhalvåret. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av allt från en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler och med bostäder runt om. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Faktiskt den bästa i Stockholm efter Centralstationen. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Parkering

Gott om garageplatser i huset samt i vårt nybyggda parkeringshus intill. En generös cykelparkering med cykelvård kommer att finnas i fastigheten samt duschar och omklädningsrum.

Karta

Kontakt

Kontakta mig