Ledig kontorslokal på Röntgenvägen 2 i Solna strand (2275 kvm)

Unik lokal i entréplan med över 4 meter i takhöjd. Perfekt för butik/kontor/showroom. Här finns även gym, restaurang och konferensmöjligheter.

Adress: Röntgenvägen 2


Area: 2 275 kvm


Typ: Kontor


Kommun: Solna


Byggår: 1972


Område: Solna strand


Våningsplan: BV


Planlösning

Flexibel och yteffektiv planlösning med pelarkonstruktion som lämpar sig utmärkt för öppna kontorslösningar med kontor i mittkärnan.

Service

I fastigheten ligger den mycket populära Restaurang S och här finns även en konferensanläggning där det största mötesrummet tar upp till 150 personer. På entréplanet finns en för fastigheten gemensam reception som erbjuder FM-tjänster i form av bland annat; kemtvätt, skrädderi, skomakeri och bildäcksbyte. I källarplanet finns ett gym/motionshall. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar och även gym, bankomat och Pressbyrå. Till Sundbyberg tar det cirka fem minuter att promenera och här finner du all övrig service.

Omgivning

Nära till shopping och restauranger i Sundbyberg samt till lugna promenadstråk längs Bällstaån några minuter bort.

Kommunikationer

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand och är gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.

Övrigt

Mycket bra skyltläge.

Karta