Röntgenvägen 2, Solna strand

Mycket modern och rymlig lokal med flexibla ytor i attraktivt område. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en härlig utsikt.

Planlösning

Mycket trevlig och ljus kontorslokal med härlig utsikt. Flexibel lokal som kan anpassas till öppen eller blandad planlösning, allt i en modern och stilren utformning. Både konferensanläggning och lunchrestaurang finns i fastigheten.

Parkering

Inom området finns gott om parkeringsplatser att hyra.

Övrigt

Fantastisk lokal högst upp i fastigheten med egen terrass om ca 400 kvm! Här finns alla möjligheter till att skapa en helt unik lokal i bästa kommunikationsläget utanför city. Takhöjd ca 3 meter.

Fakta om lokalen

Adress: Röntgenvägen 2 Byggår: 1972
Area: 924 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 5
Kommun: Solna

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen S som ligger i fastigheten finns även det nyöppnade hotellet, Grow hotell med 176 rum och den mycket inbjudande och tilltalande restaurangen Norobata i regi av Aveqiagruppen. Solna strand erbjuder också ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt avstånd.

Omgivning

I detta lättillgängliga och spännande område, mitt emellan Solna och Sundbyberg, ligger Stora Blå, en fastighet med höga tekniska förutsättningar.

Kommunikationer

Till Solna strands tunnelbanestation tar det några få minuter att promenera och till Sundbybergs station, där pendeltåg, tunnelbana och mälarbanan avgår, tar det inte mer än sju minuter till fots. I området trafikerar dessutom ett flertal busslinjer samt flygbussar. För den som föredrar att köra bil är tillgängligheten också mycket bra med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4 och E18. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Är du intresserad av Röntgenvägen 2?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 869 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 535 kvm

Hemvärnsgatan 8

Lokal i blandad planlösning, funktionell till mycket fördelaktig hyra i befintligt skick.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 198 kvm

Vretenvägen 6

Rumsindelat kontor med möjlighet till lager/utställning i lokalen. Lasthiss in i lokalen. Perfekt läge mitt i Solna strand.

Läs mer