Röntgenvägen, Solna strand

En dynamisk mittpunkt för alla sinnen. En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo. Ett grönt stråk med över 18 000 kvadratmeter kontor, gemensamma ytor för möten och arbete samt wellness och stora takterrasser. Kommunikationerna är utmärkta och här finns även ett svårslaget utbud av restauranger, service och smarta tjänster. Så för dig som söker moderna kontor med ett utmärkt läge finns nu en sällsynt god möjlighet i Solna strand. Inflyttning från hösten 2023.

Planlösning

För företaget som söker skräddarsydda kontor kan vi erbjuda lokaler från 350 kvm upp till 18 000 kvm. Kontoren utgår från Origos dynamiska koncept men storlek och utformning formas med utgångspunkt i era behov. • Yteffektiva lokaler 1 person/10 kvm • Generös rumshöjd 2,70 innertak • Energieffektiv och närvarostyrt ventilations- och belysningssystem • Hållbara och medvetna materialval • Miljöbyggnad Guld

Parkering

Gott om garageplatser i vårt nybyggda parkeringsgarage någon minut bort. En generös cykelparkering kommer att finnas i fastigheten och även tillgång till duschar och omklädningsrum.

Övrigt

Origo är en destination utöver det vanliga. Platsen har utformats för att dynamiskt kunna skifta mellan arbete och avkoppling. Med inspiration från hotellvärlden erbjuds service, kulturupplevelser, hälsa och avkoppling sida vid sida med innovativa kontor och flexibla miljöer för möten och arbete. Det medvetna samspelet mellan arbete och fritid gör att destination lever över dygnets alla timmar.

Fakta om lokalen

Adress: Röntgenvägen Byggår: 2020-2023
Area: 9 600 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 9
Kommun: Solna


Området

Service

Många bra restauranger, oavsett om du söker en plats för frukostmöte, affärslunch eller catering. Under den varma årstiden växer sig restaurang och café ut på gården och platsen får trevliga uteserveringar och miljöer där man även ska kunna ta med sig sin dator och arbeta i en kreativ miljö utomhus. I området finns lokaler för större evenemang eller andra tillfälliga behov av ökade ytor. Centralt i kvarteret ligger fyrstjärniga Grow Hotel, som ger liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll. Här finns 176 rum och studios, gym, restaurang och välkomnande lobby.

Omgivning

Det nya kvarteret Origo växer fram i Solna strand, precis i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Här skapas 18 000 kvadratmeter kontor i en miljö som är både är grön och urban. I området finns vackra promenad- och löparstråk längs Bällstaån.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Intresset för cykelpendling ökar ständigt. Läget i Solna strand gör det enkelt att ta sig till och från med cykel. Givetvis finns det cykelparkering inomhus med möjlighet att tvätta cykeln, pumpa sina däck eller ladda batterierna.

Vill du vet mer om Röntgenvägen?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 1961 kvm

Röntgenvägen

En dynamisk mittpunkt för alla sinnen. En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 2382 kvm

Korta gatan 10

Greenhouse Solna strand bjuder flexibla kontor med service utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 3357 kvm

Korta gatan 10

Greenhouse Solna strand bjuder flexibla kontor med service utöver det vanliga, allt i ett utmärkt läge med city endast 10 minuter bort.

Läs mer