Torggatan 15 i Solna strand

Denna fina industrifastighet från 1960-talet är helt nyrenoverad med nya installationer.

Adress: Torggatan 15


Area: 1 400 kvm


Typ: Kontor


Kommun: Solna


Byggår: 1951-1960


Område: Solna strand


Våningsplan: 2


Planlösning

Kontorslokalen med god takhöjd om cirka tre meter och lättare industriell känsla. Vi anpassar den tillsammans med nästa hyresgäst i modern stilren standard. Mycket härligt dagsljusinsläpp. Lokalen går att utöka till 2 083 kvm på samma våningsplan.

Service

Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger, varav en ligger i fastigheten. I området finns även mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Här finns även pressbyrå, frisör och ett nytt fräscht gym i fastigheten intill. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd på 5 minuter i Sundbybergs centrum.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knytpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Parkering

Parkerings- och garageplatser finns att hyra i fastigheten.

Övrigt

Fastigheten kommer att certifieras i enlighet med Miljöbyggnad SILVER. Entrén och yttermiljön har totalrenoverats under 2016.

Karta

Kontakt

Kontakta mig