Vretenvägen 2, Solna strand

Kontor med härlig utsikt över Solna strand

Planlösning

Lokalen renoveras till ett modernt och effektivt kontor med öppen planlösning och mötesrum. Lokalen ligger högst upp i fastigheten med en fin utsikt över Solna strand.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra i området.

Övrigt

Tillträde enligt ök.

Fakta om lokalen

Adress: Vretenvägen 2 Byggår: 1963-66
Area: 249 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 6
Kommun: Solna

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen som ligger i fastigheten intill finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräscht och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behändigt promenadavstånd.

Omgivning

Lokal i bästa läget i området precis intill T-bana. Här finns chans till en riktigt trevlig lokal med pentryläge mitt i lokalen och öppna ytor i olika grupperingar i lokalen. Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation ligger nära fastigheten. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Är du intresserad av Vretenvägen 2?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Lager
  • 824 kvm

Vretenvägen 2

Rymligt lager med egen port och lastkaj bra läge i Solna strand.

Läs mer
  • Solna strand
  • Butik
  • 736 kvm

Vretenvägen 2

Unikt skyltläge i Solna strand för butikverksamhet.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor/Utställning/Butik
  • 275 kvm

Vretenvägen 11

Här kan ni skapa er butik eller ert kontor.

Läs mer