Vretenvägen 2, Solna strand

Lokal med öppen planlösning i trevliga Solna Strand.

Planlösning

Trevlig kontor med 18 arbetsplatser varav 4 st i egna arbetsrum och 14 arbetsplatser i storrum. Ett större mötesrum för 12 pers. Lokalen är ljus och yteffektiv och har en modern standard, öppna ytor och storrumsläsningar tillåter ett modernt arbetssätt.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage.

Fakta om lokalen

Adress: Vretenvägen 2 Byggår: 1963-1966
Area: 292 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 3
Kommun: Solna

Kontakt

Anneli Aspe

Uthyrning
Skicka e-post

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Är du intresserad av Vretenvägen 2?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 387 kvm

Hemvärnsgatan 15

Trevlig lokal med strålande utsikt.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 300 kvm

Vretenvägen 13

Kontorslokal med blandad planlösning nära Solna strands tunnelbanestation.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 278 kvm

Vretenvägen 2

Ljus lokal med modern standard som tillåter ett modernt arbetssätt.

Läs mer