Vretenvägen 4, Solna strand

Här finns en unik möjlighet att göra er kontorslokal till en del av ert hållbarhetsarbete.

Planlösning

Här finns en unik möjlighet att göra er kontorslokal till en del av ert hållbarhetsarbete. Denna lokal har renoverats och moderniserat där vi genom val av material och metoder har skapat en mer cirkulär och resurseffektiv process. Resultatet är ett hållbart, välkomnande och modernt kontor.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage.

Övrigt

Vi vill skapa förutsättningar för våra kunder att bidra till en hållbar utveckling och genom denna lokal får ni möjlighet att: Bidra till en hållbar utveckling Stärka er hållbarhetsprofil gentemot medarbetare och andra intressenter. Vara delaktiga i omställningen från linjär ekonomi till cirkulär ekonomi Är ni ett företag eller organisation som söker ny lokal och samtidigt vill bidra till en hållbar utveckling? Då är detta lokalen för er! Tillträde omgående.

Fakta om lokalen

Adress: Vretenvägen 4 Byggår: 1963-1966
Area: 420 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Solna

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Är du intresserad av Vretenvägen 4?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Kontor
  • 1100 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 1750 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal eller kombilokal som iordningställs i samråd med tillträdande hyresgäst.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 869 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger.

Läs mer