Vretenvägen 9 i Solna strand

Kontor med toppenläge i Solna Strand. Totalrenoveras i samband med ny hyresgäst.

Adress: Vretenvägen 9


Area: 370 kvm


Typ: Kontor


Kommun: Solna


Byggår: 1974


Område: Solna strand


Våningsplan: 3


Planlösning

22 arbetsplatser med gott om mötes- och konferensrum. Tänkt planlösning för denna lokal som idag är i behov av renovering. Lokalen ligger i perfekt läge intill T-bana och har fint ljusinsläpp från två håll. Vi iordningställer denna lokal tillsammans med ny hyresgäst.

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i när området. Upp till omkring 2 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på Behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommar perioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City - Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter. Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flyglplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus för ca.1 200 kr per plats och månad eller i fastighetens garage för ca.1 500 kr per plats och månad.

Karta

Kontakt

Kontakta mig