Röntgenvägen 3, Solna

Med inspiration från hotellvärlden har vi skapat en kontorsdestination där kund och medarbetaren står helt i fokus. Helt enkelt en arbetsplats att längta till! I huset möts du av en välkomnande Community Manager som hjälper medarbetare och besökare att känna sig välkomna. Här finns reception/café och bar, varierade miljöer och mötesavdelningar, allt smakfullt inrett och med grönskan ständigt närvarande. Inflyttning sker löpande 2024.

Planlösning

Lokalen har stora generösa fönster och god takhöjd med 2,70 till undertak. Det ligger installationsgolv vilket tillåter stor frihet i möbleringen. Kontorsytorna är såväl flexibla som ytsmarta och kan hantera ner till 1 person/10kvm. Huset är energieffektivt och har närvarostyrda ventilations- och belysningssystem. Husets designval av mattor, pentry och mötesrumspartier är hållbara och medvetna materialval. De har en skandinavisk neutral kulörpalett vilket harmoniserar med huset och ger stor frihet till att sätta accentfärger med egna möbler och textilier. Bifogad planlösning är ett förslag på utformning. När vi vet mer om era behov och önskemål justerar vi lokalen utifrån dem. Utöver egna lokaler har ni tillgång till husets alla faciliteter så som gemensamma ytor för möten och sociala sammankomster, konferensytor, reception, café, bar, restaurang, takterrasser, gym, duschar och omklädningsrum.

Parkering

Garaget har 50 platser varav 30 med elbilsladdning. Det finns god möjlighet till parkering i intilliggande P-hus. Garageplats från 2 700 kr/mån. Cykelrum med pumpstation och cykeltvätt.

Övrigt

Origo är en destination utöver det vanliga. Platsen har utformats för att dynamiskt kunna skifta mellan arbete och avkoppling.

Fakta om lokalen

Adress: Röntgenvägen 3 Byggår: 2020-2023
Area: 566 kvm Område: Solna
Typ: Kontor Våningsplan:
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Röntgenvägen 3?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.