Röntgenvägen, Solna

I gränslandet mellan Solna och Sundbyberg, växer det nya kvarteret Origo fram Rymligt kontor med högt i tak och öppen planlösning i bästa läget.

Planlösning

Lokalerna är utformade för att ge en mycket god arbetsmiljö. Det gäller såväl val av tekniklösningar och material såväl som ljud och ljus för de anställda. Lokalerna är flexibla både vad gäller utformning, storlek och det arbetssätt som bäst lämpar sig för er verksamhet. Vi vill att det ska vara enkelt att med små medel kunna förändra sina lokaler över tid.

Parkering

Garage finns i fastigheten samt ett nybyggt parkeringshus alldeles intill fastigheten.

Övrigt

För att människorna på en arbetsplats ska trivas är det inte bara själva lokalerna som har betydelse, utan även området runtomkring. Det behövs en levande stadsmiljö som känns trygg och välkomnande morgon till kväll. Det har vi tagit fasta på när vi utformat dessa kvarter. Utbudet av restauranger och service är en viktig del. I Origos närhet finns all service man kan önska. Det finns gott om träningsmöjligheter i Solna strand. Inom gångavstånd finns såväl Wordklass, 24/7 och SATS samt ett utegym. Längs Bällstaån hittar man vackra löp- och promenadstråk. Vi skapar två paviljonger där vi vill komplettera det som saknas i området med fokus på hälsa, mat, möten och kultur.

Fakta om lokalen

Adress: Röntgenvägen Byggår: 2020-2022
Area: 264 kvm Område: Solna
Typ: Kontor Våningsplan: 6
Kommun: Solna

Kontakt

Annelie Liljeqvist

Uthyrning
Skicka e-post

Är du intresserad av Röntgenvägen?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?