Fabriksvägen 7, Hagalund

Välkommen till Södra Hagalund och Fabriksvägen 7. En kombolokal med kontor och lager. Lagerytan är ca 111 kvm, 4 meters takhöjd med egen lastport. Kontorsytan ca 200 kvm med större och mindre rum och öppen yta. Börja med att boka en visning idag, för att upptäcka alla möjligheter denna lokal har att erbjuda.

Planlösning

Fin lokal i gott skick. Lokalen har flera rum, ett stort och 3 mindre samt en öppenyta för gemensamma pauser och samtal. Det finns parkeringsplatser i anslutning till lokalen.

Parkering

Det finns parkering i anslutning till lokalen.

Fakta om lokalen

Adress: Fabriksvägen 7 Byggår: 1943, 1956
Area: 311 kvm Område: Hagalund
Typ: Kontor/Lager Våningsplan:
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Fabriksvägen 7?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I området finns matutbud med lunchrestaurang och snabbmatskiosker. För dina dagliga inköp finns en matbutik inom några minuters gångavstånd i Hagalund. Om du är i behov av professionella verktyg eller material, finns det flera proffsbutiker specialiserade på el, färg och verktyg i området. För de äventyrliga finns även ett uppskattat klättercenter. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds arbetsplatsområde, nära Stockholms innerstad. Det tar ca.15 minuter att cykla till Odenplan. Idag rymmer området mestadels kontorshus men lättare industri- och lagerbyggnader finns också. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science. Granne med området ligger Norra begravningsplatsen vilken är en grön lunga i Solna. En bit bort ligger Hagaparken som är utmärkt för en joggingtur på lunchen

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Odenplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Odenplan kan även buss 507 tas till Industrivägen i Hagalund. Fler bussalternativ finns. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station eller till tunnelbanestation Solna C. För bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.