Hemvärnsgatan 8, Solna strand

Välkommen till denna hörnlokal med generös takhöjd och en flexibel planlösning som skräddarsys efter era behov. Lokalen genomsyrar flexibilitet, bekvämlighet och bra skyltläge. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Planlösning

Lokalen är designad för mångsidighet och kan anpassas efter era krav, oavsett om det är för smidigt lagerutrymme eller ett lockande showroom. Med en praktisk inlastning direkt in i lokalen blir hanteringen av varor enkel och effektiv. Lokalen har högt i tak och gott om fönster vilket skapar en härlig arbetsmiljö.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Fakta om lokalen

Adress: Hemvärnsgatan 8 Byggår: 1972
Area: 800 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor/Lager Våningsplan:
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Hemvärnsgatan 8?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurang som ligger i fastigheten finns ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.