Ledig kontor/lager på Solna Strandväg 3 i Solna strand (800 kvm)

Härligt kontor med ett 20-tal kontorsrum i varierande storlek. Direktaccess till trevlig innergård och lasthiss finns till lokalen.

Adress: Solna Strandväg 3


Area: 800 kvm


Typ: Kontor/Lager


Kommun: Solna


Byggår: 1951-1960


Område: Solna strand


Våningsplan: 2


Planlösning

En ljus lokal med utsikt mot Solna Strandväg och Tritonvägen. Till stor del rumsindelad och med access till en trevlig innergård. Lokalen har access till lasthiss och med lastkaj från Tritonvägen.

Service

Det finns ett mycket rikt och varierat lunchutbud i området, varav populära restaurangen Fattoush ligger i fastigheten. I huset finns även bank och bankomat. Pressbyrå, bageri, gym och konferenscenter finns i närheten. Övrig service och handel finns på gångavstånd i Sundbybergs Centrum.

Omgivning

Trevligt och expansivt företagsområde med närhet till promenad och cykelstråk utefter vattnet som leder hela vägen in till city.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands tunnelbanestation ligger inom någon minuts avstånd och ett flertal busslinjer trafikerar i området. Pendeltåg och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på 10 minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt 10 minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Solna strand med några stopp emellan. Båten är gratis för Humlegårdens hyresgäster!

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.

Karta