Vretenvägen 12, Solna strand

Rumsindelad lokal med stor öppen pentrydel med lounge för trevliga sammankomster.

Planlösning

<p>Rumsindelad lokal med en stro p&aring; en pentrydel och lounge f&ouml;r trevliga sammankomster. Gott om rum f&ouml;r det enskilda arbetet.</p> <p>Lokalen har en lagerdel f&ouml;r l&auml;ttare lager och dit en lasthiss g&aring;r direkt fr&aring;n en lastkaj. H&auml;r renoveras det med nya ytskik det finns gott om ljusinsl&auml;pp d&aring; lokalen ligger h&ouml;gt upp i fastigheten.&nbsp;</p>

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage.

Övrigt

Tillträde Q2 2023

Fakta om lokalen

Adress: Vretenvägen 12 Byggår: 1963-1966
Area: 630 kvm Område: Solna strand
Typ: Kontor/Lager Våningsplan: 4
Kommun: Solna

Området

Service

I området finns ett rikt och varierat lunchutbud plus ett hotell i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City – Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.

Är du intresserad av Vretenvägen 12?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Butik
  • 736 kvm

Vretenvägen 2

Unikt skyltläge i Solna strand för butikverksamhet.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor/Utställning/Butik
  • 275 kvm

Vretenvägen 11

Här kan ni skapa er butik eller ert kontor.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 1961 kvm

Röntgenvägen

En dynamisk mittpunkt för alla sinnen. En gränsöverskridande destination där arbete möter inspiration och avkoppling. Det är Origo.

Läs mer