Elektrogatan 10, Solna strand

Fina förråd i olika storlekar 35-150 kvm

Parkering

Garage- och parkeringsplatser kommer att finnas att hyra i och vid fastigheten. Även en generös cykelparkering kommer inrättas samt omklädningsrum och duschar.

Övrigt

Fastigheten kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Inflyttning från Q3 2019

Fakta om lokalen

Adress: Elektrogatan 10 Byggår: 2017-2019
Area: 35 - 150 kvm Område: Solna strand
Typ: Lager Våningsplan: KV
Kommun: Solna

Området

Service

I skogsläntan intill fastigheten byggs ett trevligt utegym. Ett flertal gym som Worldclass, 24/7 och S.A.T.S nås inom gångavstånd. Våra hyresgäster i Grow kan koppla på sig på FM-tjänsterna i Stora Blå, där finns även lånecyklar att nyttja under säsong. I Stora Blå finns även konferensmöjligheter upp till 160personer. All tänkbar övrig service finns på promenadavstånd i Sundbyberg.

Omgivning

Ett område för framtiden - som finns redan idag. Solna strand är en del av det kluster som utgör Stor-Stockholms största kontorsarbetsplatsområde utanför innerstaden. Området är strategiskt beläget i området där Solna och Sundbyberg möts. Här har flera större företag och myndigheter, såsom Swedbank och Skatteverket valt att etablera sina huvudkontor. Idag arbetar över 10 000 människor i Solna strand. I många av fastigheterna här finns en restaurang. Allt ifrån enklare Take Away till försklassiga luncher beredda av prisbelönta kockar. I Grow kommer omåttligt populära K-Märkt att etablera en lunchrestaurang med uteservering. I huset intill "Stora Blå" ligger idag restaurang S som är en mycket välbesökt och omtyckt restaurang. Strax intill den nya kontorsfastigheten uppförs även Grow Hotel, ett hotell med 176 rum och studios som står färdigt hösten 2018. Här finns en välkomnande lounge och högklassig restaurang med stor uteservering som kommer drivas av AVEQIA. Allt detta är bara ett axplock. Det finns upp till 20-talet till att upptäcka inom promenadavstånd.

Kommunikationer

Kommunikationsläget kan knappast vara bättre. Några minuters promenad bort finns tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. Sommartid kan du även ta båt till jobbet som går från Riddarholmen via Alvik till Solna strand. Det är ett av leden i vårt arbete för miljön och gratis för Humlegårdens hyresgäster.

Är du intresserad av Elektrogatan 10?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Solna strand
  • Lager
  • 821 kvm

Tritonvägen 15

Lagerlokal med tillgång till lastkaj

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 453 kvm

Vretenvägen 11

Ljust och flexibelt kontor.

Läs mer
  • Solna strand
  • Kontor
  • 1100 kvm

Hemvärnsgatan 8

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger.

Läs mer