Torggatan 6, Solna strand

Nu finns det möjlighet att hyra denna ljusa lagerlokal med egen lastkaj. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Lokalen är välplanerad och lätt att anpassa till olika verksamheter.

Planlösning

Den stora öppna ytan är perfekt för lager och logistik med det betongjutna golvet som är väldigt slitstarkt. Det finns också yta för kontorsplatser och mötesrum vilket är idealiskt för administration. Det planeras för att bygga pentry och wc, vilket gör lokalen perfekt för verksamheter som också behöver ett utrymme för pauser och möten.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Fakta om lokalen

Adress: Torggatan 6 Byggår: 1963-1966
Area: 663 kvm Område: Solna strand
Typ: Lager Våningsplan: KV
Kommun: Solna

Vill du vet mer om Torggatan 6?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I området finns ett rikt och varierat lunchutbud plus ett hotell i närområdet. Upp till omkring 20 talet inom promenadavstånd och fler är på väg. I området finns även Pressbyrå, bageri, bank och frisör. Fräsch och dygnet runt öppet gym finns i området. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt promenadavstånd.

Omgivning

Bara några minuters gångväg från kontoret hittar du vackra stråk längs vattnet som inbjuder till lunchpromenad och kanske en löptur innan arbetet börjar. Här nere kan du även båtpendla under sommarperioden med elhybridbåten Movitz som går med morgon och eftermiddagstrafik mellan Stockholm City Solna strand. Humlegården bjuder våra hyresgäster på båtpendlingskort.

Kommunikationer

Strategiskt läge med många kommunikationsmöjligheter! Solna strands T-banestation ligger mitt i området och ett flertal busslinjer trafikerar igenom området. Pendeltåg, tvärbanan och Mälarbanan avgår från Sundbybergs station som nås på tio minuter. Solna strand ligger alldeles intill Huvudstaleden och nära E4:an. Till Stockholms city tar det drygt tio minuter, till Bromma Flygplats ca tre minuter och till Arlanda drygt en halvtimme. Cykel- och promenadvägar leder via Huvudsta in mot Stockholm City.