Lediga lokaler i Stockholm city

Den som vill förlägga sin verksamhet till våra lokaler i Stockholms innerstad behöver inte kompromissa med något. Oavsett om du föredrar att jobba nära centralstationen, Stureplan eller Nybrokajen så kan vi erbjuda några av stadens mest unika kontors- och butikslokaler med absolut bästa läge i Stockholm city.

Givetvis finns all tänkbar service som gym, butiker och hotell  samt nöjen som biografer och konsertlokaler i den direkta närheten. Att jobba i Stockholm city innebär att du kan gå, cykla, ta bilen eller välja bland alla kollektiva möjligheter. Det är aldrig längre än några minuters promenad till närmaste tunnelbanestation. Parkeringsgarage finns ofta i anslutning till våra fastigheter.

Välkommen till Stockholm city

Oavsett om du föredrar att jobba nära Centralstationen, Stureplan eller Nybrokajen så kan vi erbjuda några av stadens mest unika kontors- och butikslokaler med absolut bästa läge i Stockholm city.

Läs mer
Välj område:
Välj lokaltyp:
Kontor
Välj storlek:

City 327 kvm Kontor

Blasieholmsgatan 3

Ljus och fin kontorslokal med hög rumshöjd och storrumslösningar. Mycket centralt läge i Stockholms city. Inflytt hösten...

Läs mer


City 762 kvm Kontor

Hovslagargatan 3

Läs mer


Välj område:
Välj lokaltyp:
Kontor
Välj storlek: