Birger Jarlsgatan 27, City

Vacker sekelskiftesfastighet som uppfördes 1910-1912 av byggmästaren och byggherren E Lundberg. Arkitekt C G Bergsten. Byggnaden erbjuder ljusa och luftiga kontorslokaler med tidstypiska detaljer såsom stuckatur, vackra spegeldörrar, parkettgolv och generös rumshöjd. Vilket skapar en härlig och varm atmosfär, både inne i lokalerna och påbörjas redan i det fina trapphuset. Fastigheten har en modern teknisk försörjning.

Planlösning

Fin sekelsskiftescharm, vackra spröjsade fönster, parkettgolv, öppen spis och två mindre balkonger mot Birger Jarlsgatan samt mot trevlig innergård i fint solläge. Kontoret är fint renoverat där gammalt möter nytt och ståtar med ljusa fina rum mot Birger Jarlsgatan med storrumslösningar och mot en trivsam innergård. Möjlighet till tydlig besöksdel med mindre möblerbar lounge och mötesrum.

Parkering

Parkeringsgarage finns i intilliggande fastighet.

Fakta om lokalen

Adress: Birger Jarlsgatan 27 Byggår: 1910
Area: 280 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 5
Kommun: Stockholm

Området

Service

Nära till allt ett stenkast från Stureplan. Här befinner man sig i ett av Stockholms bästa lägen med all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. I området finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferens-möjligheter.

Omgivning

Utmärkt läge nära såväl Stureplan och dess citypuls som till Humlegårdsparkens avkopplande grönska.

Kommunikationer

Lokal i ypperligt läge. Nära till både Östermalmstorgs- och Hötorgets tunnelbanestation samt till ett stort antal innerstadsbussar, bland annat busslinje 1 och 2. Att promenera till Centralstationen tar ca 15 minuter. Gångtunnel med en snabb access till Sveavägen och T-bana ligger runt hörnet

Är du intresserad av Birger Jarlsgatan 27?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 505 kvm

Biblioteksgatan 29

Ljusa och fina arbetsplatser med öppen och fin utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket i blickfånget.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 250 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 117 kvm

Kungsgatan 12-14

Mitt i city - nära till precis allt

Läs mer