Birger Jarlsgatan 32 b, City

Ljus och representativ kontorslokal nära Stureplan med högt läge.

Planlösning

Trivsamt kontor om ca 122 kvm i mycket trivsamt och representativt läge. Tillvarataget sekelskifte ljusa och effektiva ytor med generösa rumshöjder. Två toaletter var av en är med dusch.

Parkering

Inget garage finns i fastigheten, men flera parkeringshus finns i närheten. Lånecyklar och låst cykelparkering finns i fastigheten

Övrigt

Som hyresgäst i denna fastighet kan du även ta del av T-House reception och konferensdel som drivs av Helio. För det sportande företaget finns tillgång till generösa dusch och omklädningsrum. Möjligt tillträde våren 2020

Fakta om lokalen

Adress: Birger Jarlsgatan 32 b Byggår: 1909
Area: 122 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 4
Kommun: Stockholm

Kontakt

Katarina Cygnaeus

Uthyrning
Skicka e-post

Området

Service

Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som hotell, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet. I fastigheten finns dusch- och omklädningsrum, ett för damer och ett för herrar.

Omgivning

T-House läge tillhör Stockholm bästa bara ett stenkast från Stureplan men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.

Kommunikationer

Nära till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Ett flertal innerstadsbussar går på nära håll, bland annat linje 1 och 2. En minuts promenadavstånd till Stureplan.

Är du intresserad av Birger Jarlsgatan 32 b?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 315 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 1043 kvm

Hovslagargatan 3

Ljus och rymlig lokal i fint hörnläge med härlig utsikt mot Nybroviken och Djurgården med möjlighet till storrumslösningar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 246 kvm

Blasieholmsgatan 5

Trivsamt och stilfullt kontor med fina utblickar. Inbjudande takterrass med utsikt över stadens alla landmärken för fastighetens hyresgäster.

Läs mer