Ledig kontorslokal på Blasieholmsgatan 3 i Stockholms city (357 kvm)

Ljus och fin kontorslokal med tillvaratagen sekelskiftesmiljö i modern standard. Lokalen anpassas och renoveras till ny hyresgäst.

Adress: Blasieholmsgatan 3


Area: 357 kvm


Typ: Kontor


Kommun: Stockholm


Byggår: 1898-1901, 1908-1910


Område: City


Våningsplan: 1


Planlösning

Ljus och fin lokal med möjlighet till storrumslösningar. Fina detaljer och miljöer som ger personlig prägel på kontoret. Bilderna är referensbilder från annan hyresgäst i fastigheten.

Service

I kvarteret finns ett trivsamt utbud av flertalet restauranger, kaféer och konferensmöjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme, Restaurang B.A.R, Grand Hotel och Lydmar BAR.

Omgivning

En oas mitt i city med en känsla av skärgården runt hörnet. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten, liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.

Kommunikationer

Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på cirka 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Parkering

Enstaka garageplatser finns att hyra i fastigheten. Här finns även möjlighet till låst cykelparkering.

Övrigt

En trevlig innergård finns för fastighetens hyresgäster.

Karta