Blasieholmsgatan 5, City

Sätt dig i loungen och blicka ut mot vattnet. Gå upp till husets gemensamma möblerade takterrass för ett utemöte eller för en kaffe med kollegor och titta ut över takåsarna. Det här är en fastighet att trivas i.

Planlösning

Här finns tre rymliga mötesrum, två samtalsrum, en lounge och möjlighet till stormöten i det rymliga pentryt. Våren 2021 renoveras denna trivsamma lokal till att få en optimerad yta för arbete, möten och plats för sociala umgängen. Se bifogad Moodboard för planlösning och färger.

Parkering

Fastigheten har ett garage om två våningar med totalt 62 parkeringsplatser.

Fakta om lokalen

Adress: Blasieholmsgatan 5 Byggår: 1979
Area: 243 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Stockholm

Området

Service

I huset intill finns ett kafé som erbjuder frukost, lunch och fika. Tvärs över gatan ligger en mycket trevlig restaurang som är öppen för såväl lunch som middag. Med några minuters promenad nås både shopping och ytterligare restauranger. På Blasieholmen finns inte bara anrika Grand Hotell och Lydmar Hotell, utan även Nationalmuseum och Bukowskis, vilka bidrar till folkliv och socialt umgänge.

Omgivning

Blasieholmen utgör en del av Stockholms finansdistrikt. En oas med lugn och ro, även om läget är mycket centralt. I närheten finns grönskan på Skeppsholmen och flera vackra promenadstråk längs Stockholms vatten bidrar till det trivsamma läget. På bara några minuters promenad når man Kungsträdgården och ett outsinligt utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Blasieholmen är goda. Kungsträdgårdens tunnelbanestation ligger någon minut bort och flera busslinjer trafikerar området. Det går också utmärkt att promenera till T-centralen där pendeltåg, fjärrtåg, tunnelbana och Arlanda Express avgår.

Är du intresserad av Blasieholmsgatan 5?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 505 kvm

Biblioteksgatan 29

Ljusa och fina arbetsplatser med öppen och fin utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket i blickfånget.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 617 kvm

Hamngatan 15

Ledig kontorslokal i bästa läge invid Norrmalmstorg.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 777 kvm

Birger Jarlsgatan 6

Kontorslokal alldeles intill Östermalmstorgs tunnelbanestation och ett stenkast från Nybroviken.

Läs mer