Blasieholmsgatan 5, City

Varmt välkomna till Startklart! Smakfullt möblerat och fullt inredd lokal, bara att ta med datorn och flytta in.

Planlösning

Ett nyrenoverat, väldesignat och färdiginrett kontor på trivsamma Blasieholmen. Nära till såväl vatten och grönska som T-bana och hela citys serviceutbud. Ni når det bästa av båda världarna inom ett par minuters gångavstånd. Lokalen har tre fullt utrustade arbetsplatser med höj- och sänkbara skrivbord samt sköna ergonomiska stolar i öppet landskap. Här finns ett fullt utrustat pentry med porslin, micro, diskmaskin, kyl och nespressobryggare för fikastunden. För samtal eller möten finns även ett mötesrum med skärm på vägg och plats för två till tre personer. Lås, larm och städning ingår. I huset får ni även tillgång till gemensamma duschar och omklädningsrum. Högst upp i huset finns även den gemensamma takterrassen som är uppmöblerad och har en utsikt över takåsarna och Nybroviken. I husen intill finns det bra lunchrestauranger och hela citys utbud runt knuten. Hyrestiden är flexibel och med en månads uppsägningstid. Hyra ”all inclusive” är 35 000kr/månaden. Varmt välkomna till ett fantastiskt kontor att trivas i!

Parkering

I mån av plats finns parkeringsplatser att hyra i fastighetens garage. Det finns även möjlighet till låst cykelparkering.

Fakta om lokalen

Adress: Blasieholmsgatan 5 Byggår: 1979
Area: 45 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: BV
Kommun: Stockholm

Denna lokal är färdiginredd. Startklart innebär att vi erbjuder fullt utrustade kontor med direktinflytt. Minimalt krångel och flexibla avtalstider.


Området

Service

En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet. I kvarteren finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferens möjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme , Restaurang B.A.R, Grand Hotel, Herr Julius, Blasieholmen Restaurang och Konferens, Lydmar BAR, Matbaren, Bistro Arsenal och nyöppnade Bank Hotel. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.

Omgivning

Med placering på Blasieholmen är man nära såväl sköna promenadstråk längs vattnet som Stureplans puls.

Kommunikationer

Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på cirka 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Är du intresserad av Blasieholmsgatan 5?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 777 kvm

Birger Jarlsgatan 6

Kontorslokal alldeles intill Östermalmstorgs tunnelbanestation och ett stenkast från Nybroviken.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 246 kvm

Blasieholmsgatan 5

Trivsamt och stilfullt kontor med fina utblickar. Inbjudande takterrass med utsikt över stadens alla landmärken för fastighetens hyresgäster.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 507 kvm

Kungsgatan 12-14

Helt nyrenoverad lokal i modernt stilrent snitt med mycket inbjudande materialval.

Läs mer