David Bagares gata 3, City

Mycket charmigt kontorshus i utmärkt cityläge. Belägen mitt emot gröna Humlegårdsparken och ett stenkast från Stureplan.

Planlösning

Mycket trivsam och välplanerad lokal om ca 92 kvm i fin sekelskifteskaraktär. Lokalen har en öppen men ändock en rumsindelad planlösning med tre multifunktionella rum. Ett större kontorsrum med åtta stycken ergonomiska arbetsplatser, en inbjudande lounge- och informell mötesyta jämte lokalens största rum som nyttjas till möten eller arbetsplats tiderna mellan frukost och lunch. Allt i en mycket ombonad miljö där öppen spis, fina trägolv, balkonger och en lummig innergård förhöjer känslan.

Parkering

I fastigheten finns lättåtkomlig cykelparkering och för de bilburna finns ett allmänt parkeringsgarage i grannfastigheten.

Övrigt

Passar både för det mindre företaget som önskar ett eget kontor eller det större företaget som önskar en kompletterande lokal. Gemensamt för Startklart är att vi gör det enkelt och flexibelt. Allt finns på plats och man slipper bl a möbelköp, flyttlådor och tekniksstrul – bara att ta med sin dator, koppla upp sig sedan är verksamheten startklar!

Fakta om lokalen

Adress: David Bagares gata 3 Byggår: 1912
Area: 92 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Stockholm

Denna lokal kan även hyras färdiginredd. Startklart innebär att vi erbjuder fullt utrustade kontor med direktinflytt. Minimalt krångel och flexibla avtalstider.


Området

Service

Stort urval av restauranger, kaféer och butiker ligger på nära gångavstånd. Även övrig service som träningsmöjligheter och hotell finns i husen intill.

Omgivning

Ypperlig lokal i bästa cityläge med allt man önskar runt knuten. Snabb och smidig genväg via Brunkebergstunneln till Hötorgets T-bana och Sveavägen. Mittemot lokalen ligger Humlegården och bara några minuter bort finns Kungsgatan och Stureplan.

Kommunikationer

Snabbt och nära till både Östermalmstorgs och Hötorgets tunnelbanestationer och ett stort antal busslinjer bl a buss 1 och 2. Att promenera till Centralstationen tar knappa 15 minuter.

Är du intresserad av David Bagares gata 3?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 505 kvm

Biblioteksgatan 29

Ljusa och fina arbetsplatser med öppen och fin utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket i blickfånget.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 250 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma lägen har Humlegården uppfört Nybrogatan 17.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 617 kvm

Hamngatan 15

Ledig kontorslokal i bästa läge invid Norrmalmstorg.

Läs mer