David Bagares gata 3, City

Mycket charmigt kontorshus i utmärkt cityläge. Belägen mitt emot gröna Humlegårdsparken och ett stenkast från Stureplan.

Planlösning

Mycket trivsam och välbalanserad lokal om ca 92 kvm i fin sekelskifteskaraktär. Lokalen har en öppen men ändock en rumsindelad planlösning med tre multifunktionella rum. Ett större kontorsrum med åtta stycken ergonomiska arbetsplatser, en inbjudande lounge- och informell mötesyta jämte lokalens största rum som nyttjas till möten eller arbetsplats tiderna mellan frukost och lunch. Allt i en mycket ombonad miljö där öppen spis, fina trägolv, balkonger och en lummig innergård förhöjer känslan alldeles extra.

Parkering

I fastigheten finns lättåtkomlig cykelparkering och för de bilburna finns ett allmänt parkeringsgarage i grannfastigheten.

Övrigt

Passar både för det mindre företaget som önskar ett eget kontor eller det större företaget som önskar en kompletterande lokal. Gemensamt för Startklart är att vi gör det enkelt och flexibelt. Allt finns på plats och man slipper bl a möbelköp, flyttlådor och tekniksstrul – bara att ta med sin dator, koppla upp sig och sedan är man startklar för sin verksamhet.

Fakta om lokalen

Adress: David Bagares gata 3 Byggår: 1912
Area: 92 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 2
Kommun: Stockholm

Startklart är en tjänst som innebär att du som kund flyttar in till ett kontor där allt redan är på sin plats och där avtalstiden är flexibel. Här har vi tagit hand om allt man behöver tänka på. Trivsam och representativ inredning, liksom teknisk utrustning såsom skrivare, A/V-utrustning, Wi-Fi. I den fasta lokalhyran ingår även el, försäkring, lås och larm, brandskydd samt städning. Det är även möjligt att addera tjänster såsom växter till kontoret, fruktleveranser, utökad städning, catering, kontorsmaterial och konferenslokaler. Vardagen underlättas ytterligare genom att supporten avseende lokalfrågor samordnas. Läs mer om Startklart.


Området

Service

Stort urval av restauranger, kaféer och butiker ligger på nära gångavstånd. Även övrig service som träningsmöjligheter och hotell finns i husen intill.

Omgivning

Ypperlig lokal i bästa cityläge med allt man önskar runt knuten. Snabb och smidig genväg via Brunkebergs tunneln till Hötorgets T-bana och Sveavägen. Mittemot lokalen ligger Humlegården och bara några minuter bort till Kungsgatan och Stureplan.

Kommunikationer

Snabbt och nära till både Östermalmstorgs och Hötorgets tunnelbanestationer och stort antal busslinjer bl a bus 1 och 2. Att promenera till Centralstationen tar knappa 15 minuter.

Är du intresserad av David Bagares gata 3?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 315 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 1043 kvm

Hovslagargatan 3

Ljus och rymlig lokal i fint hörnläge med härlig utsikt mot Nybroviken och Djurgården med möjlighet till storrumslösningar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 246 kvm

Blasieholmsgatan 5

Trivsamt och stilfullt kontor med fina utblickar. Inbjudande takterrass med utsikt över stadens alla landmärken för fastighetens Hyresgäster.

Läs mer