Engelbrektsplan 1, City

Moderna kontor för hyresgäster med höga krav på trevlig arbetsmiljö och teknisk infrastruktur. I entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är erbjuda en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Planlösning

Helt nyrenoverat och mycket trivsamt kontor om ca 280 kvm med fin mötesmiljö jämte inbjudande arbetsplatser i öppet läge mot Humlegården. Tillvarataget sekelskifte med ljusa, effektiva och moderna ytor med generösa rumshöjder. Kontoret bjuder på ett fritt och öppet läge med utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket.

Parkering

Inget garage i fastigheten men i närheten finns allmänna parkeringshus, närmaste återfinns på David Bagares gata.

Övrigt

I fastighetens huvudentré finns en gemensam reception, en inbjudande lobby att sitta ned i för informella möten och fin konferensdel som drivs av Helio. Här har alla hyresgäster möjlighet att ta del av fem mycket trivsamma och omsorgsfullt inredda och modernt utrustade konferensrum till rabatterad hyra. Full service med catering och företagsarrangemang går givetvis att beställa till. Utöver reception och konferensytor finns även bageri-, café-och lunchrestaurangen Albert & Jacks i fastigheten.

Fakta om lokalen

Adress: Engelbrektsplan 1 Byggår: 1907
Area: 280 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 6
Kommun: Stockholm

Området

Service

Trivsamt kontor i mycket representativt läge precis intill Humlegården.

Omgivning

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården samtidigt ett stenkast från Stureplan.

Kommunikationer

Nära till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Ett flertal innerstads-bussar går på nära håll, bland annat linje 1 och 2. Ett par minuters promenadavstånd till Stureplan. Tillgång till lånecyklar för våra Hyresgäster.

Är du intresserad av Engelbrektsplan 1?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 505 kvm

Biblioteksgatan 29

Ljusa och fina arbetsplatser med öppen och fin utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket i blickfånget.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 250 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 117 kvm

Kungsgatan 12-14

Mitt i city - nära till precis allt

Läs mer