Engelbrektsplan 1, City

Moderna kontor för hyresgäster med höga krav på trevlig arbetsmiljö och teknisk infrastruktur. I entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är erbjuda en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Planlösning

Trivsamt kontor om ca 280 kvm i mycket representativt och fritt läge med härlig utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket. Tillvarataget sekelskifte med ljusa och effektiva ytor med generösa rumshöjder. Idag med en rumsbaserad planlösning som kan öppnas upp till storrumslösningar med en planlösning som utformas i samråd.

Övrigt

Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är erbjuda en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Fakta om lokalen

Adress: Engelbrektsplan 1 Byggår: 1907
Area: 280 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 3
Kommun: Stockholm

Kontakt

Katarina Cygnaeus

Uthyrning
Skicka e-post

Området

Service

Trivsamt kontor i mycket representativt läge precis intill Humlegården.

Omgivning

Representativt och trivsamt läge precis intill Humlegården samtidigt ett stenkast från Stureplan.

Kommunikationer

Både tunnelbana och ett stort antal innerstadsbussar trafikerar i närheten. Bland annat buss 2 passerar alldeles utanför huset.

Är du intresserad av Engelbrektsplan 1?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 315 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 1043 kvm

Hovslagargatan 3

Ljus och rymlig lokal i fint hörnläge med härlig utsikt mot Nybroviken och Djurgården med möjlighet till storrumslösningar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 246 kvm

Blasieholmsgatan 5

Trivsamt och stilfullt kontor med fina utblickar. Inbjudande takterrass med utsikt över stadens alla landmärken för fastighetens hyresgäster.

Läs mer