Engelbrektsplan 1, City

Ljus och yteffektiv lokal nära Stureplan.

Planlösning

Ett ypperligt kontor intill Humlegården i mycket trivsamt och representativt läge. Kontorslokalerna i T-House har skapats för hyresgäster som ställer stora krav på sin arbetsmiljö och den tekniska infrastrukturen. Lokalen är ljus och yteffektiv och har det tidiga 1900-talets generösa takhöjd och charm bevarad. Öppna ytor och storrumslösningar tillåter ett modernt arbetssätt.

Parkering

Parkeringsgarage finns i närområdet.

Övrigt

I entréhallen finns en reception av internationellt snitt. Runt entréhallen finns T-House gemensamma konferensavdelning, med all modern teknisk utrustning och support. Det finns cateringmöjligheter och receptionen hjälper såväl besökare som hyresgäster med till exempel bokningar av taxi, flyg och restauranger. Ambitionen är att tillhandahålla en service som tål att jämföras med en bättre hotellconcierge.

Fakta om lokalen

Adress: Engelbrektsplan 1 Byggår: 1907-1910
Area: 320 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 4
Kommun: Stockholm

Området

Service

Servicen är väl utbyggd i området och inom några minuter nås Stockholms bästa utbud av restauranger, butiker och kaféer. Även övrig tänkbar service, som till exempel skomakare, träningsmöjligheter och bankkontor, finns i närområdet.

Omgivning

T-House läge tillhör Stockholm bästa. 60 sekunder från Stureplan och Sveriges hetaste stadspuls men ändå med Humlegårdens grönska och lugn in på knuten.

Kommunikationer

Östermalmstorgs tunnelbanestation nås efter några minuter till fots. Ett stort antal innerstadsbussar, bland annat stombusslinje 1 och 2 går i närheten. Att promenera till Centralstationen och Cityterminalen tar cirka femton minuter.

Är du intresserad av Engelbrektsplan 1?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 768 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 762 kvm

Hovslagargatan 3

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 1485 kvm

Kungsgatan 12-14

Helt nyrenoverad lokal i mycket bra läge på Kungsgatan.

Läs mer