Hamngatan 15, City

Funktionellt och representativt kontor i ett av Stockholms absolut bästa lägen.

Planlösning

Kontoret har en trivsam planlösning med en möjlighet till representativ och välkomnande receptions-och loungeyta med en tillhörande mötesdel. Ljusa och fina arbetsplatser i en rumsbaserad planlösning som kan konverteras i en öppen planlösning. med fina utblickar över Norrmalmstorg. Generös pentry-och pausyta jämte större kapprum med bra förvaring och dusch-och omklädningsrum.

Parkering

Finns ej i fastigheten men i närheten finns flertalet parkeringshus.

Övrigt

Ljusa och fina arbetsplatser i en rumsbaserad planlösning som kan konverteras till öppenplanlösning.

Fakta om lokalen

Adress: Hamngatan 15 Byggår: Nybyggnadsprojekt
Area: 804 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 4
Kommun: Stockholm

Området

Service

Allt som tänkas kan behövas finns inom några minuters promenad. Tvärs över gatan ligger NK med sitt stora utbud. Restauranger och kaféer av olika slag går också att finna i närområdet.

Omgivning

Kungsträdgården och Norrmalmstorg är närmaste grannar och inte långt härifrån ligger Stureplan, Centralstationen och Arlanda Express samt all tänkbar shopping.

Kommunikationer

Kungsträdgårdenstunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalms Torgs Tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på cirka 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Är du intresserad av Hamngatan 15?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 250 kvm

Nybrogatan 17

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 1043 kvm

Hovslagargatan 3

Ljus och rymlig lokal i fint hörnläge med härlig utsikt mot Nybroviken och Djurgården med möjlighet till storrumslösningar.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 246 kvm

Blasieholmsgatan 5

Trivsamt och stilfullt kontor med fina utblickar. Inbjudande takterrass med utsikt över stadens alla landmärken för fastighetens hyresgäster.

Läs mer