Hovslagargatan 3 i Stockholms city

Adress: Hovslagargatan 3


Area: 762 kvm


Typ: Kontor


Kommun: Stockholm


Byggår: 1898-1901


Område: City


Våningsplan: 2


Kontor med skärgårdskänsla

Ljus och fin lokal med möjlighet till storrumslösningar. Lokalen är uppdelad på fyra plan och kommunikation mellan planen sker via interntrappor. Lokalen anpassas och renoveras till ny hyresgäst i modern standard med tillvaratagen sekelskiftesmiljö. Fina detaljer och miljöer som ger personlig prägel på kontoret.

Planlösning

Lokalen är uppdelad på två plan och kommunikation mellan planen sker via interntrappa. I lokalen finns både storrum samt mindre rum med två till åtta arbetsplatser. Flera mötesrum samt receptionsyta samt pentry och pausrum.

Service

I kvarteren finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferensmöjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme, Restaurang B.A.R, Grand Hotel, Herr Julius, Blasieholmen Restaurang och Konferens och Lydmar BAR. Det är nära till bank och butiker.

Omgivning

En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.

Kommunikationer

Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på ca 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Parkering

Garage finns i huset och ett fåtal platser finns att tillgå. Förhyrs på separat kontrakt.

Övrigt

Tillträde sommaren 2019

Karta

Kontakt

Kontakta mig