Nybrogatan 17, City

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Planlösning

På våningsplanet möts man av ytor med rymd och stora ljusinsläpp i tre väderstreck med fönster från golv till tak, genomtänkta planlösningar och en hög ambition avseende såväl standard som atmosfär. I två av tre väderstreck är fasadfönstren försedda med dekorativa och solljusavskärmande utsmyckning. En spektakulär lutande glasfasad vetter mot innergården skapar en härlig rymd och ger karaktär till varje våningsplan. Aktuellt kontorsyta som ännu finns tillgängligt är ca 315 kvm. Till fastigheten tronar en inbjudande och gemensam takterrass som gjord för möten, events och njuta lunchen på.

Övrigt

I ett av Stockholms bästa och mest trivsamma lägen uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Det spännande mötet mellan modern arkitektur, omsorgsfullt renoverat 1870-tal i välkända och levande kvarter gör platsen unik. I fastigheten skapas nu kreativa och inspirerande lokaler för våra nya hyresgäster. I gamla biografen Astoria kommer en ny restaurangdestination i regi av stjärnkrögaren Björn Frantzén & Co öppna upp. På de tre första kontorsvåningsplanen kommer Convendum erbjuda co-working ytor med adderade värden för våra övriga Hyresgäster i fastigheten. På de två översta våningsplanen har vi nyligen enats med ytterligare ett företag vilket gör att vi nu har nöjet att erbjuda det sista våningsplanet till ännu ett företag. Just nu finns möjlighet att förhyra det sista kontoret beläget på 4 tr om ca 315 kvm.

Fakta om lokalen

Adress: Nybrogatan 17 Byggår: 2019-2020
Area: 250 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 4
Kommun: Stockholm

Området

Service

Restaurang i fastigheten från tidig morgon till sen kväll jämte trivsamt och nära utbud i både grannfastigheterna och i kvarteren. Möjlighet till konferens- och mötesrum, tillfälliga eller långsiktiga projektrumsförhyrningar och café i fastigheten via co-working operatören Convendums lokaler på första våningsplanet.

Omgivning

Runt hörnet från Nybrogatan 17 når du enkelt precis allt du önskar. Strax intill finns Östermalmstorg, Stureplan, Norrmalmstorg och Nybroplan. I kvarteret ligger anrika Östermalms Saluhall med fina råvaror och fantastisk service som har gjort saluhallen till en inbjudande mötesplats för både stockholmare och turister. Saluhallen återinvigs under sommaren 2020 efter en omfattande restaurering. Ungefär samtidigt slår ett nytt högklassigt lifestyle-hotell med 71 rum, spa, restaurang och cocktailbar upp portarna i fastigheten intill.

Kommunikationer

Det ska vara enkelt att ta sig till och från kontoret. Runt Nybrogatan 17 finns alla kommunikationer du kan önska. Välj mellan buss, tunnelbana och båt, eller ta cykeln till jobbet – i fastigheten har vi ordnat både cykelparkering och omklädningsrum med dusch. Vill du ta bilen hittar du flera parkeringsgarage i närheten.

Är du intresserad av Nybrogatan 17?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 505 kvm

Biblioteksgatan 29

Ljusa och fina arbetsplatser med öppen och fin utsikt över Humlegården och Kungliga Biblioteket i blickfånget.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 117 kvm

Kungsgatan 12-14

Mitt i city - nära till precis allt

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 617 kvm

Hamngatan 15

Ledig kontorslokal i bästa läge invid Norrmalmstorg.

Läs mer