Nybrogatan 17, City

I ett av Stockholms mest trivsamma läge uppförs Nybrogatan 17. Här erbjuds kontorslokaler med inflyttning under hösten 2020. Endast ett kontor kvar.

Planlösning

På våningsplanet möts man av ytor med rymd och stora ljusinsläpp i tre väderstreck med fönster från golv till tak, genomtänkta planlösningar och en hög ambition avseende såväl standard som atmosfär. I två av tre väderstreck är fasadfönstren försedda med dekorativa och solljusavskärmande utsmyckning. En spektakulär lutande glasfasad vetter mot innergården skapar en härlig rymd och ger karaktär till varje våningsplan. Aktuellt kontorsplan som ännu finns tillgängligt är ca 768 kvm. Till fastigheten tronar en inbjudande och gemensam takterrass som gjord för möten, events och njuta lunchen på.

Fakta om lokalen

Adress: Nybrogatan 17 Byggår: 2019-2020
Area: 768 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 4
Kommun: Stockholm

Området

Service

Det centrala läget innebär ett stort serviceutbud. Allt från restauranger, kaféer och shopping till skomakare och kemtvättar finns på mycket nära avstånd. Bankkontor och träningsmöjligheter finns också i det absloluta närområdet.

Omgivning

Utmärkt läge nära såväl Stureplan och dess citypuls som till Humlegårdsparkens avkopplande grönska.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med ett flertal busslinjer, bland annat stombusslinje 1 och 2, som trafikerar i närheten. Med några få minuters promenad når man både Östermalmstorgs- och Hötorgets tunnelbanestationer.

Är du intresserad av Nybrogatan 17?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?