Riddargatan 7A, City

Vindsvåning med synliga takbjälkar och snedtak i en vacker anrik fastighet med välbevarad arkitektur. Hissentré direkt in i lokalen.

Planlösning

Ta hissen hela vägen upp in i lokalen och kliv rakt in i den trivsamma loungen. I anslutning till de externa ytorna finns även wc-grupp ett antal mötesrum i olika storlekar varav ett med liten balkong mot Riddargatan. Lokalen är L-formad med såväl fönster i vägg som tak och har även öppen planlösning som gott om rum för såväl möten som enskilt arbete. Trivsamt pentry samt dusch/wc.

Parkering

Inget garage finns i fastigheten, men i närheten finns allmänna parkeringshus.

Övrigt

Fastighetens entréer stoltserar med originalportar gjorda av Carl Malmstens från hans gesällprov. Trapphusen har en kakelsättning i Kalavallainspirerad utsmyckning. Fastigheten har en modern teknisk försörjning.

Fakta om lokalen

Adress: Riddargatan 7A Byggår: 1912
Area: 330 kvm Område: City
Typ: Kontor Våningsplan: 6
Kommun: Stockholm

Området

Service

Mycket bra serviceutbud i området tack vara det centrala läget. Med närheten till bland annat Stureplan finns ett stort antal restauranger, kaféer och butiker att välja på. Övrig service såsom bank, apotek och träningsmöjligheter finns också i området.

Omgivning

Trevlig omgivning med närhet till Stureplan och Östermalmstorg. Avkopplande promenadstråk finns efter Nybrokajen och Strandvägen.

Kommunikationer

Det ska vara enkelt att ta sig till och från kontoret. Runt Riddargatan finns alla kommunikationer du kan önska. Välj mellan buss, tunnelbana och båt, eller ta cykeln till jobbet. Vill du ta bilen hittar du flera parkeringsgarage i närheten.

Är du intresserad av Riddargatan 7A?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • City
  • Kontor
  • 777 kvm

Birger Jarlsgatan 6

Kontorslokal alldeles intill Östermalmstorgs tunnelbanestation och ett stenkast från Nybroviken.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 246 kvm

Blasieholmsgatan 5

Trivsamt och stilfullt kontor med fina utblickar. Inbjudande takterrass med utsikt över stadens alla landmärken för fastighetens hyresgäster.

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 507 kvm

Kungsgatan 12-14

Helt nyrenoverad lokal i modernt stilrent snitt med mycket inbjudande materialval.

Läs mer