Hälsingegatan 38-40, Hagastaden

Kontorsplanen har ett generöst ljusinsläpp och stora ytor som enkelt kan anpassas till olika behov och arbetssätt.

Planlösning

Kontorsplanen har ett generöst ljusinsläpp och stora ytor som enkelt kan anpassas till olika behov och arbetssätt. Flexibilitet är ett nyckelord och kontorslokalen i Norra Station är dimensionerade och utformade för att klara en effektivitet om 10 kvm/person. Ett flertal olika delbara lokaler som är runt 2000 kvm det finns en gemensam takterrass som hyresgästerna kan nyttja.

Parkering

Garage i huset finns med 150 platser därav 20 el-platser. För den som cykelpendlar finns inomhusparkering med laddnings möjligheter för el-cykel i Norra Station, och omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren.

Fakta om lokalen

Adress: Hälsingegatan 38-40 Byggår: 1955
Area: 2 000 kvm Område: Hagastaden
Typ: Kontor Våningsplan: 4
Kommun: Stockholm

Kontakt

Lennart Öberg

Uthyrning
Skicka e-post

Mer information


Området

Service

Liv och rörelse 24-7. För oss på Humlegården är det inte bara själva kontorslokalerna som är viktiga, utan även vad som finns runtomkring.Vi vill att människorna som arbetar i våra lokaler ska trivas i kvarteret, och att det ska locka besökare från andradelar av staden.Kvarteret där Norra Station tar form har ett stort utbud av både restauranger, caféer och hotell, vilket gör det levande under dygnets alla timmar.Alldeles i närheten ligger Stockholm Gallery District med ett kluster av gallerier av internationell standard. Självklart hittar man även gott om gym och andra träningsmöjligheter i kvarteret. Det är också nära till Hagaparken och Brunnsviken. För den som cykelpendlar finns inomhusparkering med laddningsmöjligheter för el-cykel i Norra Station, och omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren.

Omgivning

Där Vasastaden möter Hagastaden. Du hittar Norra Station mitt i stadspulsen i kvarteret där den anrika Vasastaden och den framväxande Hagastaden möts. Utvecklingen av Hagastaden är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. Utvecklingen av den nya stadsdelen ska vara klar år 2030 och då kommer här att finnas en tunnelbanestation som öppnar 2025, 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser. Strax intill Norra Station etableras den nya Norra Stationsparken – en av Stockholms största parksatsningar. En grön oas med ett modernt parktorg där det finns plats för torghandel, marknader och andra mindre evenemang. Parken beräknas vara färdig år 2024.

Kommunikationer

Enkelt att nå oavsett hur du reser. Hagastaden kommer inom några år att vara det näst största kontorsarbetsplats- området inom Stockholm. Så naturligtvis är kommunikationerna hit väldigt goda och välplanerade.Under 2020 påbörjas bygget av en ny tunnelbanelinje – den gula linjen – som sträcker sig från Odenplan till Arenastaden.På Odenplan knyts den samman med den gröna linjen och förbinder därmed Hagastaden med södra Stockholm. 6 min till S:t Eriksplans tunnelbana 2 min till nya tunnelbanestationen i Hagastaden 4 min till Citybanan 12 min till Arlanda Express 10 min till Bromma flygplats med bil 25 min till Arlanda flygplats med bil

Är du intresserad av Hälsingegatan 38-40?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Hagastaden
  • Kontor
  • 13000 kvm

Hälsingegatan 38-40

Kontorslokal som byggs om i sin helhet och anpassas till modern tekniskstandard med stor flexibilitet och stor persontäthet.

Läs mer
  • Hagastaden
  • Kontor
  • 700 kvm

Hälsingegatan 38-40

Kontorslokal som byggs om i sin helhet och anpassas till modern tekniskstandard med stor flexibilitet och stor persontäthet.

Läs mer
  • Hagastaden
  • Kontor
  • 6000 kvm

Hälsingegatan 38-40

Kontorslokal som byggs om i sin helhet och anpassas till modern tekniskstandard med stor flexibilitet och stor persontäthet.

Läs mer