Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden

I hjärtat av Hagastaden finns möjlighet att hyra enstaka arbetsplatser eller mindre rum.

Planlösning

Kontorsrum i olika storlek med gemensamma ytor som lounge och pentry. Rummet är 8 kvm det finns också möjlighet att hyra enstaka arbetsplatser eller ett eget rum i ett ljust öppet kontorslandskap.

Parkering

I fastighetens garage finns ett garage med cirka 140 parkeringsplatser. Här har husets hyresgäster möjlighet att hyra garageplatser.

Övrigt

I hjärtat av Hagastaden finns möjlighet att hyra enstaka arbetsplatser eller ett eget rum i ett ljust öppet kontorslandskap. Det finns en gemensam lounge, lunchrum och en bemannad reception.

Fakta om lokalen

Adress: Sankt Eriksgatan 117 Byggår: 1940-talet
Area: 8 kvm Område: Hagastaden
Typ: Kontor Våningsplan: 5
Kommun: Stockholm

Området

Service

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd

Omgivning

Stockholm växer och den nya stadsdelen Hagastaden håller på att ta form. Hagastaden integreras med Karolinska Sjukhuset och KI. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att den nya stadsdelen därmed skapas. Det planeras också för uppförandet av ett stort antal bostäder samt ytterligare kommersiella ytor i området. I dag består den omkringliggande bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Kommunikationer

Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och Citybanan stannar vid Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Är du intresserad av Sankt Eriksgatan 117?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.


Liknande lokaler

Här hittar du fler lediga lokaler i samma område. Vill du göra en ny sökning?

  • Hagastaden
  • Kontor
  • 590 kvm

Sankt Eriksgatan 117

Kontorslokal högt upp i fastigheten med härlig utsikt.

Läs mer
  • Hagastaden
  • Kontor
  • 840 kvm

Sankt Eriksgatan 117

I hjärtat av hagastaden finns denna trevliga lokal med blandad planlösning

Läs mer
  • City
  • Kontor
  • 1730 kvm

Brunnsgatan 2

Unik lokal med möjlighet till egen entré, stort mötestorg med sociala ytor och trivsamma kontorsytor i härligt läge mellan Humlegården och Stureplan.

Läs mer