Hälsingegatan 38, Hagastaden

Välkommen till Hagastaden! Här finns en ljus lokal med egen entrè i gatuplan från Hälsingegatan, där du har möjlighet att anpassa lokalen efter din verksamhet.

Planlösning

En rå lokal med öppen planlösning som kan anpassas efter hyresgästens behov. Lokalen passar utmärkt för kontor, showroom eller butik med lager. Stora fönster ut med gatan med ett generöst ljusinsläpp.

Övrigt

Lokalen är belägen i Hagastaden, ett nytt attraktivt och livfullt område under utveckling vid Karolinska – Norra Station, som knyter samman Vasastan och Solna.

Fakta om lokalen

Adress: Hälsingegatan 38 Byggår: 1965, 2002
Area: 540 kvm Område: Hagastaden
Typ: Kontor/Utställning/Butik Våningsplan: BV
Kommun: Stockholm

Vill du vet mer om Hälsingegatan 38?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

You must agree before submitting.

Området

Service

I kvarteret återfinns allt du behöver ur servicesynpunkt och ett spännande utbud av mat och dryck. Nyligen slogs portarna upp till restaurang Rummel, belägen i en spektakulär byggnad i trä, som fått ett mycket fint mottagande. Strax intill öppnar även Restaurang ART och Din-Din Club under våren 2024. I huset finns en uppskattad lunchrestaurang. Tillsammans med områdets alla övriga caféer, restauranger och barer har du tillgång till ett brett utbud oavsett om du är ute efter frukost, lunch eller middag. Vill man handla mat, dryck eller andra nödvändigheter på lunchen eller på väg till/från jobbet finns Coop, Hemköp, Systembolaget och apotek i närområdet. Vid Odenplan finns även ett brett utbud av butiker och service. I Hagastaden finns flera bra hotell som även erbjuder konferensmöjligheter för stora sällskap: Elite Palace Hotel samt Blique by Nobis och Elite Hotel Carolina Tower. För den konstintresserade finns mycket att upptäcka i det närliggande Stockholm Gallery District, där några av Sveriges främsta gallerier återfinns.

Omgivning

Fastigheten ligger centralt i mötet mellan Vasastaden och Hagastaden, skapar en livlig urban miljö. Området har växt snabbt de senaste åren med många nya bostäder och planerar för 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser. Nära finns Norra Stationsparken, en stor park som planeras att vara klar 2024. Hagastaden är känt för sitt innovationsklimat och är en del av Stockholms life science-kluster med företag som Karolinska universitetssjukhuset och universitetet. KTH och Stockholms universitet ligger också inom gångavstånd. Området erbjuder även många moderna träningsanläggningar och natursköna områden som Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slott.

Kommunikationer

Detta är en plats med utmärkta kommunikationer. Närmsta stationen för Citybanan är belägen endast 300 meter från fastigheten. Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar trafikerar området. För bilburna är läget smidigt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken. Under 2028 utökas kommunikationerna ytterligare då en ny tunnelbanestation på gröna linjen öppnas i Hagastaden, som en del i utbyggnaden mellan Odenplan och Arenastaden.