Invigning av Norra Stationsgatan 19-20 maj

Upplev framtida Norra Stationsgatan och Hagastaden under två dagar fyllda av festliga händelser!

Få en känsla för hur ett av Stockholms mest intressanta områden kommer att utvecklas och se ut när det är färdigbyggt. Gå på vernissage och galleripromenad, gör ett besök i visningslägenheten, upplev Tom Tits och spring "Kids Top Floor Run". Njut av matupplevelser med nya restauranger och foodtrucks hela dagen och afterwork med DJ på kvällen.

Program

Stockholms stads finansborgarråd Karin Wanngård (S) inviger kl 13.00 på fredagen den 19 maj. Ta med hela familjen, det kommer att finnas något för alla! Vi på Humlegården bjuder in till en pop-up-park i hörnet vid Norra Stationsgatan och Hälsingegatan.

Läs mer här för program för helgen samt anmälan till afterwork och Kids Top Floor Run.Relaterade artiklar

Centrum för AMP utser Sara Eriksdotter Bjurström till vd

Nu tas nästa steg i uppbyggnaden av Centrum för Affärs- och MedborgarPlats genom utnämningen av Sara Eriksdotter Bjurström till vd.

Läs mer


Humlegården stolt partner till Market Art Fair

Den 12-14 april är det dags för årets upplaga av Market Art Fair, Nordens viktigaste mässa för samtidskonst, som äger rum på anrika Liljevalchs. Här presenteras konst från 35 framstående gallerier...

Läs mer


Humlegården på SXSW

South by Southwest (SXSW) i Austin är en av världens största evenemang med fokus på digital utveckling, film och musik. Här samlas över 300 000 deltagare för att ta del av intressanta framtidsspani...

Läs mer