Invigning av Norra Stationsgatan 19-20 maj

Upplev framtida Norra Stationsgatan och Hagastaden under två dagar fyllda av festliga händelser!

Få en känsla för hur ett av Stockholms mest intressanta områden kommer att utvecklas och se ut när det är färdigbyggt. Gå på vernissage och galleripromenad, gör ett besök i visningslägenheten, upplev Tom Tits och spring "Kids Top Floor Run". Njut av matupplevelser med nya restauranger och foodtrucks hela dagen och afterwork med DJ på kvällen.

Program

Stockholms stads finansborgarråd Karin Wanngård (S) inviger kl 13.00 på fredagen den 19 maj. Ta med hela familjen, det kommer att finnas något för alla! Vi på Humlegården bjuder in till en pop-up-park i hörnet vid Norra Stationsgatan och Hälsingegatan.

Läs mer här för program för helgen samt anmälan till afterwork och Kids Top Floor Run.Relaterade artiklar

Premiär för Humlegårdens podcast

I vår nya podcast ”Miljöer att växa i” vill vi bjuda på inspirerande samtal om ämnen vi brinner för – som kontoret, arbetslivet och stadsutveckling. Nu kan du ta del av det första avsnittet, som...

Läs mer


Misschiefs gästar Linnégatan 4

Den 10 augusti slog Misschiefs Takeover upp sina portar på Linnégatan 4. Här kan besökaren ta del av en spännande kombination av pop-up ateljéer och konstutställning. Deltagarna är alla kvinnor,...

Läs mer


Centrum för AMP utser Sara Eriksdotter Bjurström till vd

Nu tas nästa steg i uppbyggnaden av Centrum för Affärs- och MedborgarPlats genom utnämningen av Sara Eriksdotter Bjurström till vd.

Läs mer