Humlegårdens hållbarhetsarbete

Vi på Humlegården vill sprida kunskap och medvetenhet om hur vi alla kan bidra till ett mer hållbart samhälle. Detta är ett arbete vi alla måste vara delaktiga i och vårt bidrag i denna fråga utgår från vår långsiktighet.

Vi har till exempel tagit fram Green Fingerprint – en innovativ tjänst som hjälper våra kunder att följa, och hålla koll på, sin elförbrukning.

Även när det gäller sopsorteringen tar vi ett stort ansvar. Efter att våra kunder gjort en första sortering, sorteras soporna ytterligare en gång och på så sätt ser vi till att så mycket som 91 % av avfallet återvinns.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete?

För att våra kunder på ett enkelt sätt ska kunna ta del av vårt arbete har vi tagit fram en informationsfilm. Här berättar vi mer om hur vi tillsammans kan skapa en grönare värld!


En film om hållbarhet

Vi på Humlegården vill sprida kunskap och medvetenhet om hur vi alla kan bidra till ett mer hållbart samhälle.Relaterade artiklar

Humlegårdens elbuss får ny körsträcka

Med anledning av att Karlbergs pendeltågsstation stängs och Citybanan öppnar sin nya station vid Odenplan får elbussen en ny körsträcka.

Läs mer


Humlegården lanserar gröna obligationer

Humlegården har etablerat ett MTN-program med ett grönt ramverk och planerar att emittera bolagets första gröna obligationer. Genom obligationerna erbjuds möjligheten att investera i projekt med en...

Läs mer


Humlegården blickar upp mot rymden

För en långsiktig fastighetsägare som Humlegården löper hållbarhetsarbetet som en röd tråd genom bolagets verksamhet, och man ser en direkt koppling mellan hållbarhet, god arkitektur och lönsamhet....

Läs mer