Vill du ha fastighetsbranschens roligaste jobb?

Humlegården driver i dag ett flertal stora utvecklingsprojekt, både genom förädling av befintliga fastigheter i vår fastighetsportfölj, utveckling av byggrätter, förvärv av projektfastigheter och genom nyproduktion i attraktiva lägen i Stor-Stockholm. Vi arbetar också med spännande stadsutvecklingsprojekt, däribland utvecklingen av Hagalund där vi ska transformera en hel stadsdel.

Nu behöver vi utöka vårt team och söker därför efter Stockholms bästa projektchef. I tjänsten ingår att ansvara för ett projekts samtliga faser, från planprocess till genomförande. Du är även delaktig vid fastighetstransaktioner.

Humlegården har genomgått en stark utveckling de senaste åren och att skapa tillväxt är en av våra viktigaste strategiska prioriteringar. Utvecklingsprojekten i produktion uppgår idag till omkring 2 miljarder kronor och vi har utöver detta även många projekt som befinner sig i tidiga skeden. 

Här kan du läsa mer om några av våra aktuella projekt.

Tjänsten

Som projektchef arbetar du på avdelningen Investering och Utveckling och rapporterar till Chef för Investering och Utveckling. Ditt uppdrag är att leda, driva och ansvara för utvecklingsprojekt - från tidiga skeden till inflyttning och överlämning till förvaltning. För oss är arkitektur och hållbarhet viktiga frågor som genomsyrar allt vi gör, varför intresse och kunskap inom dessa två områden är värdefullt.

Placeringsort är Stockholm och arbetsområde är Stockholms innerstad, Solna samt Sundbyberg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är varierande och omväxlande och består bland annat av att:

  • Identifiera affärsmöjligheter och utveckla projektidéer

  • Ansvara för projektets samtliga faser från planprocess till genomförande och överlämning till förvaltning.

  • Ansvara för projektets ekonomi, planering samt upphandling

  • Samordna internt och leda interna och externa resurser

  • Ansvara för uthyrning i projektet

  • Avtalsförhandlingar med entreprenörer och konsulter

  • Delaktighet i köp och försäljning av nya fastigheter

Kompetens och bakgrund

Tjänsten kräver att du har goda erfarenheter av att driva komplicerade utvecklingsprojekt. Vi tror att du är civilingenjör, arkitekt eller motsvarande, med ett stort kontaktnät och många års erfarenhet från att leda projekt genom alla dess faser. Rollen kräver god kunskap om såväl stadsutveckling och produktion som fastighetsrelaterade frågor. Vi driver framför allt kommersiella fastighetsprojekt men då vi ser bostadsinslag som en viktig beståndsdel i allt fler utvecklingsprojekt är det en fördel om du även har erfarenhet från bostadsproduktion.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid din personlighet och din inställning till jobbet och söker efter en person med ett stort engagemang och högt ansvarskännande. Som person är du självgående, drivande, affärsmässig och har lätt för att samarbeta. Du har ett helhetsperspektiv och förmåga att ha flera projekt igång samtidigt.

Ansökan

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Edling, HR-chef, 070-678 01 90. Skicka din ansökan till marie.edling@humlegarden.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, alternativt enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Om oss

Humlegården Fastigheter AB är ett fastighetsbolag inom länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med tyngdpunkt på kontor. Våra 84 anställda fokuserar på långsiktiga relationer och kvalitet för våra kunder.

Humlegården äger 52 fastigheter i Stockholm, vilka är koncentrerade till fem attraktiva kontorsområden: Östra city, Solna strand, Sundbyberg, Hagastaden och Hagalund. Som en långsiktig fastighetsägare ser Humlegården en direkt koppling mellan lönsamhet, hållbarhet och god arkitektur. I arbetet med att bevara och utveckla fastigheterna görs inget avkall på kvalitén. Våra fastigheter ska berika stadsrummet och vara hållbara ur flera synvinklar: miljömässigt, estetiskt, socialt och ekonomiskt.

Humlegården är den sjätte största fastighetsägaren på Stockholms kontorsmarknad. Bolaget äger och förvaltar fastigheter med ett marknadsvärde om 17,8 miljarder kronor (31.12.2016). Utöver detta förvaltar Humlegården ytterligare fastigheter till ett värde av 4,8 miljarder kronor på uppdrag av Länsförsäkringar Liv, Länsförsäkringar Sak och Länsförsäkringar AB.

För att utveckla Humlegårdens fastighetsportfölj genomför bolaget utvecklingsprojekt och förvärv i strategiska lägen. Utvecklingsprojekten består av nyproduktion eller förädling av befintliga fastigheter. All utveckling genomförs på ett hållbart sätt och med hög arkitektonisk ambition.

 Relaterade artiklar

Humlegården Fastigheter AB emitterar gröna obligationer

Humlegården Fastigheter AB (Publ) har emitterat gröna obligationer under bolagets nyinrättade gröna ramverk och MTN-program. Den första emissionen uppgick till 1250 mkr med en löptid på fem år.

Läs mer


Unikt samarbete bakom Norra Stationsgatan

Det råder stor aktivitet i Hagastaden, ett stadsutvecklingsprojekt som kommer att bidra stort till utvecklingen av Stockholms innerstad och stärka kopplingen till Solna. I det angränsande kvarteret...

Läs mer


Humlegården välkomnar Reload Superfood Bar till Solna strand

Det omtyckta konceptet Reload Superfood Bar har nu öppnat en ny restaurang på Torggatan 2 i Solna strand, ett stenkast från tunnelbanestationen. Intresset för hälsosam mat är mycket stort....

Läs mer