Mindler etablerar kontor på Blasieholmen

Pressmeddelande den 20 maj 2021:

När Mindler sökte nya lokaler för att möta den snabba expansionen föll valet på Humlegårdens fastighet på Hovslagargatan 3. Här etablerar Sveriges största digitala psykologmottagning sitt nya huvudkontor, i lokaler som sträcker sig över 1000 kvm.

För att skapa ett attraktivt kontor krävs moderna, väl anpassade lokaler som stödjer bolagets arbetssätt. Lika viktigt är också sammanhanget och platsen i sin helhet. På Blasieholmen i Stockholm kombineras innerstadens dynamik och en vacker stadsmiljö med närheten till vattnet och några av Stockholms mest ikoniska platser. Humlegården äger flera byggnader i kvarteren, som erbjuder högkvalitativa och moderna kontorslokaler med karaktär.

Ett nära samarbete genom hela processen
Intresset för Blasieholmen är stort, och bland de nytillkomna kunderna återfinns Mindler, Sveriges största digitala psykologmottagning, med över 200 anslutna psykologer. Bolaget grundades 2018 av Rickard Lagerqvist, grundare av blodanalysbolaget Werlabs, tillsammans med Rickard Färdig och Johannes Hatem. Det nya huvudkontoret sträcker sig över 1000 kvm på Hovslagargatan 3 och inflyttningen ägde rum i april 2021.

− Vi är mycket glada över att få flytta in i härliga lokaler, både nära naturen och stadspulsen. Mindlers huvudkontor växer i takt med tillväxten i Sverige och internationellt, och vi behöver plats för att fortsätta vårt viktiga arbete med många nya medarbetare. Humlegården har varit en trygg partner genom hela processen, säger Magnus Pettersson, COO & Head of International Expansion på Mindler.

− På Humlegården arbetar vi för att skapa miljöer där medarbetare trivs och där verksamheter kan utvecklas. Våra fastigheter på Blasieholmen är bra exempel på just detta, där läget, sammanhanget och servicen uppskattas, vilket resulterat i ett stort intresse och många långsiktiga samarbeten. Vi är mycket stolta över att Mindler valt att etablera sitt nya kontor här och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, säger Peter Lind, Fastighetschef på Humlegården.

Vill du veta mer om möjligheterna att etablera kontor på Blasieholmen? Kontakta Annelie Liljeqvist, uthyrning. Tel: 070-591 93 82. E-mail: annelie.liljeqvist@humlegarden.se

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Lind
Fastighetschef, Humlegården
Tel: 070-524 83 85
E-mail: peter.lind@humlegarden.seRelaterade artiklar

Humlegården välkomnar Budbee till Norra Station

Techbolaget Budbee sökte ett kontor som stödjer deras arbetssätt och knyter samman varumärket, kulturen och alla medarbetare. Humlegårdens satsning Norra Station i Hagastaden mötte de högt ställda...

Läs mer


Humlegården ger ut gröna företagscertifikat

Nu tas nya steg mot målet om att uppnå 100 procent grön finansiering, då Humlegården emitterar bolagets första gröna företagscertifikat. Andelen uppgår nu till hela 89 procent. Genom grön...

Läs mer


Pendla klimatsmart med Humlegårdens elbuss

Visste du att vi har en egen elbuss i linjetrafik? Bussen trafikerar sträckan Odenplan−Hagalunds arbetsplatsområde och är kostnadsfri.

Läs mer