Mindler etablerar kontor på Blasieholmen

Pressmeddelande den 20 maj 2021:

När Mindler sökte nya lokaler för att möta den snabba expansionen föll valet på Humlegårdens fastighet på Hovslagargatan 3. Här etablerar Sveriges största digitala psykologmottagning sitt nya huvudkontor, i lokaler som sträcker sig över 1000 kvm.

För att skapa ett attraktivt kontor krävs moderna, väl anpassade lokaler som stödjer bolagets arbetssätt. Lika viktigt är också sammanhanget och platsen i sin helhet. På Blasieholmen i Stockholm kombineras innerstadens dynamik och en vacker stadsmiljö med närheten till vattnet och några av Stockholms mest ikoniska platser. Humlegården äger flera byggnader i kvarteren, som erbjuder högkvalitativa och moderna kontorslokaler med karaktär.

Ett nära samarbete genom hela processen
Intresset för Blasieholmen är stort, och bland de nytillkomna kunderna återfinns Mindler, Sveriges största digitala psykologmottagning, med över 200 anslutna psykologer. Bolaget grundades 2018 av Rickard Lagerqvist, grundare av blodanalysbolaget Werlabs, tillsammans med Rickard Färdig och Johannes Hatem. Det nya huvudkontoret sträcker sig över 1000 kvm på Hovslagargatan 3 och inflyttningen ägde rum i april 2021.

− Vi är mycket glada över att få flytta in i härliga lokaler, både nära naturen och stadspulsen. Mindlers huvudkontor växer i takt med tillväxten i Sverige och internationellt, och vi behöver plats för att fortsätta vårt viktiga arbete med många nya medarbetare. Humlegården har varit en trygg partner genom hela processen, säger Magnus Pettersson, COO & Head of International Expansion på Mindler.

− På Humlegården arbetar vi för att skapa miljöer där medarbetare trivs och där verksamheter kan utvecklas. Våra fastigheter på Blasieholmen är bra exempel på just detta, där läget, sammanhanget och servicen uppskattas, vilket resulterat i ett stort intresse och många långsiktiga samarbeten. Vi är mycket stolta över att Mindler valt att etablera sitt nya kontor här och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, säger Peter Lind, Fastighetschef på Humlegården.

Vill du veta mer om möjligheterna att etablera kontor på Blasieholmen? Kontakta Annelie Liljeqvist, uthyrning. Tel: 070-591 93 82. E-mail: annelie.liljeqvist@humlegarden.se

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Lind
Fastighetschef, Humlegården
Tel: 070-524 83 85
E-mail: peter.lind@humlegarden.se

För mer information om Mindler, besök mindler.seRelaterade artiklar

Vi deltar i Open House 2023

Open House är den världsomspännande arkitekturfestivalen som syftar till att skapa nyfikenhet och öka allmänhetens intresse för arkitektur, involvera medborgarna i stadens utveckling och ge nya...

Läs mer


Cederquist förlänger hyreskontraktet och utökar samtidigt sina lokaler hos Humlegården

Advokatfirman Cederquist har valt att förlänga hyreskontraktet avseende kontor på Hovslagargatan 3 i Stockholm. Bolaget kommer även att utöka lokalerna, som nu sträcker sig över cirka 3 900 kvm. 

Läs mer


Humlegården välkomnar restaurangerna ART och Din-Din Club till Norra Station

Under våren 2024 får Stockholms krogscen två nytillskott i Hagastaden. De populära Stockholmskrogarna Restaurang ART och Din-Din Club öppnar nya verksamheter i Humlegårdens satsning Norra Station,...

Läs mer