På besök hos Wigge & Partners

Förmedla varumärket, manifestera kulturen, stödja arbetssätt – kontoret har många uppgifter. Här berättar Patrick Forslund på advokatbyrån Wigge & Partners om hur de ser på kontorets roll.

Vad betyder kontoret för er verksamhet?

Våra lokaler har jättestor betydelse för byråns verksamhet då vi ofta har möten i vår konferensarea och det är vår arbets-plats där vi spenderar mycket tid. Våra lokaler ska därför vara snygga och ändamålsenliga.

På vilket sätt återspeglar sig ert varumärke i ert kontor?

Lokalerna är vårt ansikte utåt och på samma sätt som vi ställer höga krav på att vi ska leverera det bästa vill vi att våra lokaler ska andas samma inställning vad gäller design och trivsel.

Ni har många exempel på spännande konst – kan du berätta lite om den satsningen?

Konsten har varit en viktig del i vår profilering sedan starten 2015. Vi vill att konsten ska engagera besökaren och våra anställda. Den blir ofta ett naturligt samtalsämne och fungerar ibland som en isbrytare för att få igång lite spända förhandlingar.

Hur ser du på kontorets roll, post-corona?

Än mer viktig än pre-corona. Corona har fått oss att inse vik-ten av det fysiska mötet med klient och motpart samt att den sociala plattformen på kontoret är underskattad för att skapa en bra och trivsam gruppdynamik bland de anställda. Samtidigt kommer det finnas en större acceptans för att arbeta på distans och kvalitén på digitala möten har förbättrats på kort tid under pandemin vilket innebär att alla inte måste samman-stråla på samma ställe i världen. Mindre restid och mer fritid kommer förbättra balansen i livet för många.Relaterade artiklar

En ny destination för mat och dryck i Hagastaden

Restaurang Rummel är Hagastadens nya landmärke. I den spektakulära byggnaden serveras en modern meny med fokus på små rätter och stora smaker.

Läs mer


Vårt hjärta klappar för Stockholm

Nu är ett uppskattat inslag i staden äntligen tillbaka! För att lysa upp tillvaron under årets mörka månader har vi på Humlegården tagit initiativ till ett strålande hjärta, som uppförts på...

Läs mer


Humlegården presenterar stabilt resultat efter tredje kvartalet

Humlegården bibehåller en robust finansiell position och en fortsatt positiv utveckling av resultatet när det tredje kvartalet summeras.  

Läs mer