Sonja Stopner Gawell ny affärsutvecklare på Humlegården

Pressmeddelande den 19 januari 2022:

Humlegården arbetar med flera utvecklingsprojekt, såväl tidiga skeden som vidareutveckling av det befintliga fastighetsbeståndet. Nu stärks affärsutvecklingsteamet genom rekryteringen av Sonja Stopner Gawell, som ansluter under våren 2022.

Humlegården strävar efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapas genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter. Just nu pågår ett omfattande projekt i Hagastaden i form av Norra Station och i Solna strand växer det nya kvarteret Origo fram. Bland Humlegårdens kommande och möjliga projekt återfinns markanvisningar i flera attraktiva lägen, däribland Klara City View i Stockholms city, Sjöstadshöjden i Hammarby sjöstad och markanvisningar i Hagastaden samt Solna strand.

Nu utökas Humlegårdens affärsutvecklingsteam genom rekryteringen av Sonja Stopner Gawell. Hon kommer närmast från rollen som Associate Director/Partner på Newsec Capital Markets där hon arbetat med fastighetstransaktioner. Dessförinnan var hon verksam inom HSB Stockholm. Sonja har en masterexamen inom Real Estate & Construction Management från KTH. Hon påbörjar sitt uppdrag på Humlegården under våren 2022.

- Vi har ett stort fokus på att utveckla vårt kunderbjudande och de platser där vi är verksamma, för att möta kundernas förväntningar och stärka vår position ytterligare. Sonja Stopner Gawell kommer att bli ett utmärkt tillskott i detta arbete, då hon har gedigen erfarenhet av kommersiella fastigheter, säger Anna Kullendorff, Affärsutvecklingschef på Humlegården.

För mer information, vänligen kontakta:
Anna Kullendorff, Affärsutvecklingschef
E-mail: anna.kullendorff@humlegarden.se
Tel: 08-678 90 35Relaterade artiklar

Designfest i Stockholm

När häggen blommar som mest och koltrasten kvirrar som högst öppnar designfestivalen Stockholm Creative Edition sina dörrar för allmänheten. Festivalen är en öppen inbjudan för nyfikna stockholmare...

Läs mer


Humlegården inleder året starkt

När det första kvartalet summeras visar Humlegården en fortsatt positiv och stabil utveckling. Förvaltningsresultatet ökar tvåsiffrigt och även driftöverskottet i jämförbart bestånd växer stadigt....

Läs mer


Humlegården är en av de mest attraktiva arbetsgivarna

I Nyckeltalsinstitutets årliga kartläggning av arbetsvillkoren, Attraktiv Arbetsgivarindex, placerar vi oss på en hedrande andra plats i kategorin som samlar fastighetsbranschen.

Läs mer