Katja Hansen och Sanna Sultan nya kund- och affärsområdeschefer på Humlegården

Pressmeddelande den 15 februari 2023:

Humlegården stärker teamet med två nya kund- och affärsområdeschefer. Katja Hansen och Sanna Sultan har båda lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Katja Hansen tillträdde sin tjänst den 1 januari och Sanna Sultan ansluter den 3 april 2023.  


Från vänster: Sanna Sultan och Katja Hansen. Fotograf: Emil Fagander

Humlegården äger idag cirka 60 fastigheter i några av Stockholms bästa kontorslägen. Bolaget har ett stort fokus på aktiv fastighetsförvaltning och utveckling, med målet att skapa attraktiva platser och fastigheter med ett relevant och intressant kunderbjudande. 

Vid årsskiftet utsågs Katja Hansen till kund- och affärsområdeschef på Humlegården, med ansvar för några av bolagets fastigheter i Stockholms innerstad. Hon har en bred erfarenhet inom förvaltning, uthyrning, försäljning och projekt. Närmast kommer hon från Fasticon, där hon arbetat som konsult med Humlegården som uppdragsgivare. Tidigare erfarenheter inkluderar bland annat Kungsvåningen, AB, Huge Fastigheter och Oscars Fastighetsmäkleri. Katja har en examen från fastighetsmäklarprogrammet på Malmö universitet.  

Sanna Sultan tillträder det nya uppdraget på Humlegården den 3 april 2023. Sanna kommer närmast från rollen som centrumchef för SKHLM, Skärholmen Centrum. Dessförinnan har hon arbetat på Newsec, Vencom Property Partners och Unibail Rodamco Westfield med områden såsom platsutveckling, kundrelationer, förvaltning och marknadsföring. Sanna har en mastersexamen i International Marketing & Brand Management samt en kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet.  
 
– Vi vill skapa attraktiva platser och sammanhang som möter kundernas höga förväntningar. Kontorets roll är högt på agendan i alla verksamheter och vi har en nära dialog med våra kunder, med målet att skapa kontor som stödjer deras vardag på bästa möjliga sätt. Jag är mycket glad över att få välkomna Katja Hansen och Sanna Sultan till vårt team. Vi ser ett stort intresse för de platser där vi är verksamma och med sina branscherfarenheter, driv och höga ambitioner blir de starka tillskott i utvecklingen av våra kundrelationer och fastigheter, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården.   


 Relaterade artiklar

Sabina Jonestrand utses till Hållbarhetsansvarig på Humlegården

Hållbarhet är en integrerad del av verksamheten och Humlegården har gjort stora framsteg inom området under de senaste åren. För uppdraget att ansvara för den fortsätta utvecklingen av Humlegårdens...

Läs mer


Humlegården välkomnar Brunswick Real Estate

Den nordiska fastighetsinvesteraren Brunswick ville skapa en dynamisk mötesplats där såväl medarbetare som samarbetspartners och intressenter kan samlas – House of Brunswick. Valet föll på...

Läs mer


Standard & Poor’s stärker Humlegårdens betyg: BBB+ positive outlook

Humlegårdens rating, BBB+, har bekräftats av Standard & Poor’s som också stärker betyget från stable outlook till positive outlook. Utöver Humlegården har endast ett fastighetsbolag i Europa erhåll...

Läs mer